Islams vigtigste forsvar indbygges i børneopdragelsen

Arkiv af tilfældigt gadebillede/ Skærmprint You Tube

Det er skidt, når islam er omdrejningspunktet for muslimers tilværelse i Danmark og Vesten i det hele taget. Men desværre er det mere end det.

 

Muslimer er aldrig skyldige skriver Lars Hedegaard på NewSpeek.

 

Det er med garanti ikke kun hans erfaring, men alles !

 

Hvorfor mon det forholder sig sådan ?

 

Det bunder i, at også pædagogikken er komplementær.

 

Islam er opdraget meget hårdt ind i muslimer. Så hårdt, at muslimer ikke bare er medlemmer eller tilhængere af islam. De ER islam.

 

Når vesterlændinges drengebørn opdrages med deres far som rollemodel, så efteraber de og spejler sig (modeling). De identificerer sig med deres far.

 

Sådan kan man ikke nøjes med at sige, når det gælder muslimske drengebørn.

 

Muhammed opdrages så hårdt ind, at der nærmest sker en inkorporation og sammensmeltning med Muhammed. I sagens natur vil også de efterligne og identificere sig med deres far, ligesom vestlige drengebørn, men dels er deres muslimske far også Muhammed, og dels så kommer der en ganske speciel børneopdragelse oveni, som er afpudset og standardiseret gennem flere århundreder. Den er nøje afstemt med det man kan opfatte som islamisk hjernevask, som foregår ved indlæring med koranrecitationer og i praksis når drengen i dagligdagen skal lære at leve rigtigt muslimsk. Den indlæring, både teori og praksis, bliver sat godt fast i hjernen ved hjælp at fysisk afstraffelse (smerte) og trusler (frygt), som kommer jævnt hen ad vejen. Og barnet ved aldrig hvornår jf. norsk-pakistanske “Jeanettes” fortælling om tildeling af juling (slag).

 

Sammensmeltningen har den fordel, at fornærmer man Muhammed i nærheden af en mandlig muslim, så vil det altid blive personligt. De vil alle føle sig personligt forulempet, og ganske mange vil tænde af i bersærk. Det er et ekstremt effektivt forsvar islam har indbygget i hver eneste muslimske mand.

 

Hvis nu den muslimske mand kiggede selvransagende selvkritisk indad, og indrømmede at han tog fejl – har været et fæ og en klovn – så vil det være det samme som at sige, at Muhammed er et fæ og en klovn, for den muslimske mand ER Muhammed. Han er Muhammed ligesom muslimer ER islam.

 

Muslimer vil derfor altid skyde skylden over på andre, og væk fra dem selv, og dermed islam. Det er et formidabelt forsvar islam på denne måde har indbygget i hvert eneste medlem.

 

Kvinderne er også sammensmeltet med islam. Bare ikke i nær samme grad. Når de, næsten lige så samstemmende forsvarer islam, så kan det tilskrives en kombination af hjernevask, frygt, social kontrol, og at al skam hviler på deres skuldre jf. familiens ære.

 

Gør kvinden ikke som hun skal, så vil det besudle og vanære manden, og det vil få meget alvorlige følger. Og det kan ikke være anderledes, for han er jo Muhammed.

 

Summasummarum. Alle muslimer forsvarer hårdnakket sig selv og dermed islam, og det er altid andres skyld.

 

‘Jeanettes’ er frafalden muslim – læs hendes beskrivelse af muslimsk opdragelse:

 

https://denkorteavis.dk/2018/ny-hun-har-forladt-islam-nu-fortaeller-hun-om-en-muslimsk-opdragelse/

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…