Indvandrere overfalder unge svenskere, tvinger dem til at kysse deres fødder og tisser på dem

Den 16. december blev det afsløret på de sociale medier, hvordan en svensk ung mand var blevet overfaldet. En video viste, hvordan to indvandrere ydmygede en svensk fyr ved at slå ham og tisse på ham.

Politiet har brugt denne video som bevis mod de to mænd. Det er den svenske netavis Samnytt.se, der har rejst sagen. Nu er der faldet dom og flere andre medier har skrevet om den.

 

 VIDEO: Indvandrerbander misbruger og tisser på svensk dreng

 

Og den 18-årige er ikke den eneste.

 

Der er flere eksempler på indvandrere, der ydmyger svenske unge. For eksempel tvinges ofrene til at drikke urin, sluge cigaretskodder og kysse fødder. Det skriver flere medier som Samnytt, Weekendavisen og B.T.

 

Forløbet

En ung mand på 18 år ville tage metroen hjem fra arbejde. Det var den 1. december.

 

Han blev derefter overfaldet af to gerningsmænd, 16 år gammel, Prins Kadjo og Montaser Edris.

 

Men de slap ikke. Sagen kom for retten og nu er der faldet dom. Derfor kender man til forløbet.

Da han var på vej op fra rulletrapper på Björkhagen metrostation, hørte han trin bag sig.

 

Det var Kadjo og Edris.

 

Kadjo tog den 18-åriges mobiltelefon, og Edris lagde armen omkring hans skulder.

 

Derefter slog Prince ham fire gange i ansigtet, et slag på munden og tre på det ene øje.

 

Den 18-årige blev ramt med en knyttet hånd og skadet, ifølge dommen. Kadjo selv sagde, at det var “temmelig hårdt ramt”.

 

Ville voldtage mor og stikke øjnene ud

Montaser holdt armen rundt om offerets skuldre, og de begyndte at føre ham ud af metrostationen. Montaser sagde også til offeret, at han holdt om hans skuldre, så det ville se ud som om de var venner.

 

De tog ham hen på en MacDonalds, og undervejs kom de med en række trusler mod ham, herunder at de ville dræbe ham og hans familie, hvis han ringede til politiet, at de ville voldtage hans mor, og at de vidste, hvor han bor.

 

Offeret og gerningsmanden i Macdonalds

De hævdede, at de havde en pistol og knive, og at de havde myrdet fem mennesker, og at de kunne gøre det igen. Offeret blev bange. De sagde, at de ville stikke øjnene ud, hvis han ikke fik nogen penge. De forsøgte også at komme med forslag til, hvordan man kunne forklare, hvad der skete med hans familie.

 

Kaldte ham “djævelbastard”

Offeret oplyste, at banden på forskellige måder forsøgte at få penge ud af ham. Swish, ATM og mere. I bussen gik spørgsmålene hån, og de udtrykte enhver mulig trussel mod ham. Han kaldte ham “djævelbastard”.

 

Prince ringede også til en ældre person fra sin egen telefon og overleverede telefonen til ham. Personen på telefonen begyndte at true ham og sagde, at han skulle til Farsta for at hæve penge, og at de ville dræbe ham, hvis han ikke trækkede penge til dem, som han havde lovet.

 

»Det tragiske er, at det ikke er noget nyt på nogen måde. Vi har mere og mere af den slags, hvor unge drenge i grupper går efter personer, der er alene, udsætter dem for fornedring, langtrukken vold og alvorlige trusler, og ofrene fortæller, at de er bange for, at de skal dø,« siger Carin Götblad og fortsætter:

 

»Man urinerer dem i munden, og man tvinger personer til at tygge cigaretskodder og sluge dem«.

 

Det fortæller Carin Götblad, der er politichef i Sveriges Region Midt, til Weekendavisen.

 

Fornedringen sker typisk i forbindelse med røverier. Antallet af røverier mod mindreårige er fordoblet i Sverige på blot tre år. I 2019 var der 2.484 røverier mod mindreårige.

 

Tidligere på måneden berettede en anonym svensk dreng til SVT, der er Sveriges svar på DR, at han var blevet mishandlet på vej hjem fra arbejde. Gerningsmændene urinerede på ham, mens de blandt andet kaldte ham ‘jävla svenne’ og ‘horunge’, skriver Weekendavisen. Det kan oversættes til ‘skide svensker’ og ‘horeunge’.

 

Kommunale medarbejdere fortæller også til STV, at gerningsmændene blandt andet er maskerede, når de krænker deres ofre. (Weekendavisen og B.T.)

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…