Indlæg fra læserne 5. oktober: Muslimsk opfindsomhed

Muslimsk opfindsomhed

Af Visti Christensen


Opfindsomhed er et positivt ord blandt mennesker, der vil hinanden det godt. Men desværre findes der også mennesker, der bevidst er opfindsomme på ondt. Det ses tydeligt i den fremstormende hverdagsterrorisme. 

 

I forbindelse med voldsepisoden i Helsingørsgade i Hillerød, blev ingen personer dræbt. Men at få en brødkniv i ballerne, er heller ikke sjovt. Det er et udtryk for herrementalitet, at man ”statuerer” eksempler på overmagt.

 

Ifølge Politiet er knivstikkeri i ballen nyeste trend blandt muslimske indvandrere. Og Grunden er, siger politiet, at bevidst fysisk vold og ”legemsbeskadigelse” ikke straffes lige så hårdt som direkte mord og mordforsøg.

 

Så ved vi også det. Men der er sikkert mange andre opfindsomheder på ondt i vente. Og det holder aldrig op, før vi får et forbud mod enhver ”religion”, hvis kultur inspirerer til herrementalitet, vold og terror af enhver art. 

 

Nu agter regeringen at gøre brug af peberspray ulovligt igen. Efter en prøvetid har det nemlig vist sig, at det mest bruges af voldsmænd som ”angrebsvåben”, hvor man før mente, at det skulle være kvinders ”forsvarsvåben”. 

 

Men at misbruge en tiltænkt hjælp til kvinder, der især er ude for overgreb og voldtægt, er åbenbart ikke noget problem for mænd i den muslimske kultur, der som bekendt udelukkende anser kvinder som brugsgenstande. 

 

Og hvad angår landets tillidsbaserede skatte- og afgiftssystemer, kan også det misbruges. En muslimsk familiefar er netop blevet idømt fem års fængsel, millionbøde og udvisning for bestandigt for moms- og afgiftssvindel.

 

Dette sidste kunne være et lille forårstegn på, at politikere og domstole er ved at indse, at man ikke umiddelbart og altid kan regne med, at folk fra visse kulturer altid lever op til vore tillidsregler, men misbruger også dem.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…