Politi emeritus: Migrantskibene sejler som skib i busdrift

Foto: Sea-Watch3
Migrantskibene
Af Erik Dagø, Politi emeritus
Vedlagt GPS opdatering den 23/1-2019 kl. 23.09 af migrantskibet “Sea Watch 2” sejlads under optagelse af migranter på forskellige aftalte positioner syd for Malta. Som et skib i busdrift!
Skibets fart er lav – 8,1 knot= med 15 km/t., så man kan tage passagerer ombord uden at standse “og blive afsløret via GPS”!
Søfartskyndige Peter Krogsten har længe udgivet disse sejlplaner i Middelhavet. På det andet kort ses de steder i EU, hvor migranterne sættes i land. Man kan også læse navnene på migrantsskibene, der opererer i Middelhavet.
To familiemedlemmer har boet 14 år i Spanien ikke langt fra et landsætningssted. Det er et sted med en flot strand, stor promenade, palmer og mange små restaurationer, hvor folk mødes over en kop kaffe i et tempereret klima.
Migranter fra Afrika har nu overtaget både strand og promenade, bygget hytter af plast og pap, og ved de udendørs serveringssteder kan man ikke sidde mere grundet et konstant pres fra “ur-sælgere”, ligesom borde, stole og parasoller mv. mangler om morgenen. Gæsterne må nu sidde inden døre! Restauranterne kan ikke eksistere mere og lukker. Deres toiletter blev aflåst pga. ubegribeligt svineri – ved siden af toiletterne!

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…