Indlæg fra læserne 4. februar: Kriminelle indvandrere # Ingen Sharia-domstol i Danmark

Kriminelle indvandrere

Af Christian Kjellerup Hansen

 

Tuneseren begik 40 kriminelle handlinger på fire måneder. Det er åbenbart endnu ikke gået op for
EU, tyskerne og for den sags skyld også danskerne, at Egypten, Tunis, Algier og Marocco helt
bevidst eksporterer deres egne kriminelle borgere for at blive af med dem.  Det lettes ved, at man
kan få hjemlandets dokumenter om de kriminelles fortid til at forsvinde. EU-landenes
udlændingekontorer er besat med enfoldige.


 

Ingen Sharia-domstol i Danmark

Af Knud N. Mathieesen, Byrådsmedlem i Århus og Formand for Borum menighedsråd Århus Vestreprovsti

 

Er vi som danskere bekendt med Sharia og kan vi blive ved med accepterer den undertrykkelse der medfølger?

 

Mange danskere er ikke bekendt med, hvad sharia er for en størrelse, men værst af alt, det er der også mange politikere, embedsfolk, sagsbehandlere, menighedsråds – medlemmer og andre beslutningstagere, som heller ikke er.

 

Berøringsangst og uvidenhed om islam har gjort, at vi som samfund ikke har stillet krav til indvandrere og flygtninge med muslimsk baggrund. Det er en af grundene til, at vores integration har slået fejl igennem de sidste 30 år eller mere.

 

Islam er en samfundsmodel og ikke bare en religion, islam består af 3 dele, en religion, et retssystem og et detaljeret politisk system, denne politiske udførelse af den islamiske samfundsmodel ’’er sharia.’’   

 

Når en muslimske kvinde bærer tørklæde eller burka signalerer det, at hun underkaster sig sharia og derfor ikke ønsker at blive integreret i demokratiet. 

 

Når man indretter bederum til muslimer, indretter samfundet sig efter sharia. Kan et demokratisk kristent land som Danmark blive ved at accepterer dette og hvorfor vil vores politiske system ikke se kendsgerningerne i øjnene, og forbyde sharia?

 

Efter det er kommen frem i TV, at det forefindes, kan der være en forhåbning om, at det bliver stoppet og forbudt. Nu må vi se hvad vores Udlændige- og integrationsminister Mattias Testaye vil gøre i den kommende tid.

 

Folkekirken skal også i talesætte dette problem. Man har et moralsk ansvar for at beskytte den kristne tro og dens kultur, det gør man ikke hvis man tier og samtykker. Vi bliver nød til at forholde os til problematikken, for problemet er der, uanset om man kan lide det eller ej.

 

Sharia er den muslimske verdens grundlov, og den forsøger man gradvis at få implementeret i de vestlige demokratier i hele Europa. Derfor bliver vi også nød til at forholde os til sharia-lovgivning i Danmark og hele Europa. Hvis man som muslim vil bosætte sig i et demokratisk land, skal man leve efter demokratiets regler og ikke efter sharia den muslimske grundlov

 

Ingen Sharia-domstole i Danmark og Europa.  

 

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…