Indlæg fra læserne 30. september: Lovløshed # Vanvid # Trump

Haves: Lovløshed – Søges: Folke-oprør 

Af Jørgen Mejrup

 

Tak til Den Korte Avis, fordi avisen afslører den skinbarlige sandhed. Den forfærdelige og helt meningsløse dobbelte dødsulykke midt i Odense By.

 

Selv om man skal tale pænt om de døde, kan det ikke undre, at det (nu igen) er unge indvandrere, der stjæler overskrifterne. Tak også for den oplysning.

 

Men når det nu alligevel skulle gå SÅ GALT, må man vel nok glædes over, at tragedien ikke gik over uskyldige – for eksempel en mor med barn og en familiefar, som tilfældigt befandt sig på ulykkesstedet og blev ramt.

 

Det er uforståeligt, at regeringen og landets politikere ikke for længst har fundet fælles fodslag og med et bragende flertal vedtager en redningsplan for hele Danmark og en skrub-af-politik, der helt renser vort dejlige land fra uønskede gæster.

 

Hvis noget i lovgivningen forhindrer dette, så har politikerne endnu magten til at ændre de love, der står i vejen.

 

Og står konventioner i vejen, så sig dem op og meddel ”de andre” at tålmodigheden er opbrugt, og at man straks – og uden yderlige varsel – ændrer dansk lovgivning til fordel for danskernes egen overlevelse.

 

Kan politikerne ikke selv finde ud af dette, så må folket fratage dem magten og vælge andre, der vil varetage landets tarv.

 

Der er behov for at folkeligt oprør i Danmark. Men lad os håbe, at det kan gennemføres på fredelig demokratisk vis, uden at landet også skal igennem en blodig borgerkrig.


 

Vanvid
Af Karsten Søberg
Jeg er ellers stoppet med at deltage i den offentlige debat. Men mandag på P1 var der i debatprogrammet efter 12-radioavisen et tema om den grønne omstilling og klimapolitikken, altså rent guf for venstrefløjen. Og jeg troede ikke mine egne ører.
Der deltog i debatten 3 socialdemokrater, en EL politiker, en Radikal og en fra en grøn NGO, der tydeligvis kom fra den yderste venstrefløj, til venstre for EL. Ja, du læste rigtigt. Det var deltagerne. Ikke én eneste fra den borgerlige fløj.
P1 og DR i almindelighed er altså stadig mere en almindeligt rød. Og nu føler de sig helt sikre i sadlen. En stærkt socialistisk A-regering støttet af venstrefløjen sikrer mod pligten til at være neutral og alsidig. Med 800.000 offentligt ansatte, 800.000 på overførselsindkomst og 500.000 ikke vestlige indvandrere, altså 2.1 million fortrinsvis røde vælgere, er løbet endegyldigt kørt. Det sikre røde forspring ved alle fremtidige valg er ikke muligt at indhente.
En borgerlig regering er udelukket for stedse i Danmark. Og licensen, der overgår til en skat bliver en malkeko, ligesom oms og moms, storebæltsafgift og andre formålsbestemte skatter, med deraf følgende forøgede indtægter til DR. De kan på DR ikke få hænderne ned. Højrehånden kan ende med at blive hængende deroppe.

 

Trump

Af Yvonne Drewsen

Så er der snart valg i USA.

Uanset, hvad man mener om Præsident Trump eller ej, så har han et slogan, som vi også skulle bruge, hans er “America first”, hvad med Denmark first?
Problemet herhjemme er, at alle journalister og venstrefløjen i DK ALDRIG har kommet over, at Hillary Clinton, aldrig blev præsident..
Når man ser på Danmarks,Norges og Sveriges medier, ser man ALDRIG et billede af USAs præsident, som den pæne mand han også er.
Er det ikke det man kalder for undergravende virksomhed og manipulation, jo I allerhøjeste grad.
.
Det er utroligt, at vi herhjemme føler os så kloge, de bedste og største i et land med KUN 5 mil., i USA er der ca 230 millioner indbyggere.
INGEN i medierne fortæller hvad den nuværende amerikanske præsident har opnået, HVORFOR?
Dem der kun ser DR 1,og TV2 herhjemme bliver i den grad hjernevasket af Danmarks udsendte og socialistiske(venstresnoede) korrespondenter, som opholder sig i USA for tiden..
De burde sendes retur til Danmark som uønskede. with a one way ticket.

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…