Indlæg fra læserne 23. november: Resultatløn # Sharia & Samfund # Masse mink mordet # Krænkelseskulturen

Resultatløn

Af Peter Krogh

Tidligere departementschef Peter Loft har udtalt i et medie, at embedsværket dumpede i juridisk
børnelærdom, da de ikke orienterede regeringen om den manglende lovhjemmel i minksagen. Det er der
vel ikke nogen der kan være uenig med Peter Loft i.

 

Nu mangler vi så bare, at de berørte embedsmænd senere får udbetalt resultatløn, ligesom i
bedragerisagen i socialstyrelsen, hvor topembedsmændene fik resultatløn udbetalt selv efter, at man
var blevet bekendt med uregelmæssigheder i Socialstyrelsen.
Men der er jo også tale om DJØ´ere, vor tids herremænd.


 

Sharia & Samfund

Af Lone Eriksen

Så kom der endnu et bog, der forklarer danskerne, hvordan de skal bøje nakken og indordne sig under shariaens tunge åg.

 

De to forfattere Jesper Petersen, islamforsker og Valdemar Vinding, adjunkt på institut for tværkulturelle studier, har på forlaget Samfundslitteratur følt sig kaldet til at lade sharialoven få mere plads i Danmark. De har i deres visdom skrevet bogen ”Sharia & Samfund”, hvor de giver danskerne en lektion i konkret viden om hvordan sharia praktiseres og forstås blandt den voksende og stadig stigende muslimske befolkningsandel. Bogen skal give en introduktion til shariapraksis med aktuelle og relevante eksempler på forfatternes ”forskning” på området.

De fortæller, at de møder muslimerne på Nørrebro på deres egne præmisser og tager deres selvforståelse meget alvorligt. Dette set i forhold til almindelige danskeres kulturkristen tilgang til religion! De har lyttet til imamernes stemmer omkring islamiske skilsmisser, hvor det påpeges at, når al forhandling er kørt fast, så er det trods alt familien og mandens ord, der til syvende og sidst vægtes mest i en skilsmissesituation.

De to højpandede forfattere slutter af med, at bogen er skrevet til politibetjente, sagsbehandlere, skolelærere og pædagoger, så de kan overholde og vise forståelse for de muslimske borgere og acceptere de såkaldte shariaråd og deres beslutninger. Fængselspersonalet (af alle !) anbefales, at de muslimske religiøse retningslinjer skal overholdes over for de muslimske indsatte (i fængslerne !) for ikke at krænke de troende muslimer.

 

Julen nærmer sig og normalt vil man skrive at denne nyudgivelse pakket ind i gavepapir, ville være godt placeret under juletræet. Her tror jeg vi skal trække grænsen og måske anbefale, at hvis den skulle komme én i hænde, kan den med stor fordel smides ud med det halvvisne juletræ efter nytår.

 

Bogen er på 288 sider og koster 298 kr. og er udgivet på forlaget Samfundslitteratur


 

Masse mink mordet

Af Niels V. Casse

Det er ikke mordet i Finnerup lade, men noget der ligner. Personerne på Otto Baches maleri kunne ligeså godt være den siddende regering til hest i det nordlige Jylland, de har ikke myrdet Kong Erik d. 5 Klipping, men nogle millioner mink, og det er heller ikke Finnerup lade der ses brændende i baggrunden men lig bålene med de døde mink.

 

Faktisk er der tale om Game of Thrones, Danish style. Jeg tror at vi kan slå fast, at minken og dens avlere ingen betydning har overhovedet, ingen af folketingets partier bekymrer sig en snus om avlerne og deres familier end sige minken. Det handler ikke om dem, men om magt politisk magt.

 

Det er det store skakspil. Hvor brikkerne er linet op overfor hinanden, røde brikker på den ene side blå på den modsatte side. De ædle brikker er de potentielle ledere og kandidater til lederposten. Vælgere og minkavlere en kun tilskuere til dette drama, de er uden for indflydelse, det er titanernes spil, the Game of Thrones.

 

På blå side står Jacob parat til at klatre op ad jakobsstigen, han angler efter at klare det hans fader Uffe hin Spage ikke magtede, nemlig at blive statsminister, Jacobs udsigt dertil synes en smule svag, han har ikke sin faders format.

 

Af andre brikker er der ‘Paven’ Poulsen, Tulle, Pernille, Inger Støjberg, ude til højre ligger Morten U(h)rskov, og helt uden en bat in hell’s chance skimtes Lars (U)løkke Rasmussen. Foran står en række ubestemmelige ‘bønder’ minister emner. De blå drenge og piger mangler i udpræget grad et egentligt lederemne, det nærmeste de kommer til et sådant er faktisk Inger Støjberg, et andet der tegner sig på horisonten er Morten Messerschmidt, men han ligger lidt ud i fremtiden.

 

På den røde side har vi selvfølgelig ‘dronningen’ ‘mor’ Mette, dertil kommer Pia O. alt for Dy(h)r, Sofie, og Skipper, sidstnævnte skipper vi. Bonde Rækken består her af diverse ministre, ingen nævnt ingen glemt.

 

En af disse har just spillet rollen som ‘mor’ Mettes livvagt og kastet sig heltemodigt ind foran sin ‘dronning’ i et for ham fatalt redningsforsøg, som på længere sigt kan vise sig som en forgæves opofrelse. Men tage endelig ikke fejl, ham kommer vi til at høre mere til i fremtiden, med sin heroiske handling har han vundet en lille jule guldstjerne i partiet, og det skal nok kaste af sig når krudttågerne fra nedslagtningen af minken har lagt sig, nye og større ministerembeder venter forude, loyale partisoldater belønnes.

 

22 november er Sct. Cæciliedag, den dag Kong Erik 5. Klipping blev myrdet. Bliver det også ‘mor’ Mettes skæbnedag, de blå drenge og piger lugter blod og vil forsøge et stormangreb på røde Mette, i sidste ende er det jo hende der har ansvaret for sine ministres handlinger, og og de døde mink sjæles ånd hviler tungt over hendes hoved som et damoklessværd. En ny og skæbnesvanger sag lurer lige om hjørnet.

 

Som om coronavirus, og mink holocaust ikke er nok, er der blever konstateret fugleinfluenza i det sydlige Jylland, hvor man også planlægger en masse udryddelse, denne gang af fjerkræ. Hvis dette fortsætter med svineinfluenza kan vi begynde at afvikle dansk landbrug. Man frygter det værste, thi hvad nu hvis det ikke lykkedes at få corona virussen stoppet?

 

Med en let omskrivning, kan man sige, den der begynder at brænde mink, ender med at brænde mennesker.

 

Den der kun ta’r spøg for spøg, og alvor kun alvorlig, han eller hun har faktisk fattet begge dele meget dårligt. (Piet Hein)


 

Krænkelseskulturen
Af Morten Dreyer DF

Den sidste tids idioti med krænkelses fordomme har nu taget overhånd. Skal vi ikke bare stoppe det i fællesskab?

 

Ser man nøgternt på de mange sager som nu viser sig, så er det sensible mennesker, som direkte
ønsker at blive personlig krænket. Som opsøger sager, som med den rette fantasi i baghovedet, kan misforståes. Og hvor de får medhold fra grupper, under holdningen: du får ret og jeg får fred.

 

Er du imod en Eskimo Is, så køb den bare ikke. Problem løst. Kommer du forbi en statue du finder
stødende, så kig nedad på dine små sko imens du går forbi. Og lad være med at købe Halfdan
Rasmussens vidunderlige børnerim, lad Pippi Langstrømpe beholde sin Negerkonge far i fred i
Sydhavet, og lev med at man i 30erne sammen med Bogard og Bacall i filmene kæderøg cigaretter.
Personlig finder jeg, at Karl Stegger som negerhøvdingen i filmen “Styrmand Karlsens Flammer”, er
et gensyn værd. I Guder hvor er det Politisk Ukorrekt, men meget morsomt på sin måde.

Livet har aldrig været fair. Samfundet i dag er bygget op på fortidens handlinger på godt og ondt. Lev med det.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…