Indlæg fra læserne 15. juni: Er Bwalya racist? # Politikeres bedreviden # Er corona virkelig farlig? # Muslimer har i mange århundrede holdt slaver

Er Bwalya racist?

Af Holger Overgaard

 

Bwalya Sørensen er talskvinde og folkeforfører for bla. Black lives Matter og andre lignende
folkeoptrin – alle sigtende efter at stemple danskerne som racister nu som i fortiden. Dette uagtet
at netop Danmark via generalkonsul Von Scholten afskaffede slaveriet som en af de første nationer.

 

Udskamningen bruger hun som virkemiddel og mange med ringe historisk kendskab bøjer nakken.

 

Journalister bruger alle hendes nedgørende kvæk som forsidestof.

 

Under Covid19 og imod regeringens forsamlingslove mobiliserede hun et meget stort antal mennesker foran Christiansborg. Amnesty International og gymnasieelever fra Århus katedralskole søgte i solidaritetens navn at fremme sagen, men fik en affaldsspand af ord som reaktion hidtil kun kendt fra forfatter Carsten Jensens sprogbrug.

 

Hendes reaktion er kontraproduktiv i forhold til opgaven og emne og kan nemt opfattes som en diktatorisk småfornærmet primadonna grundet at hun skal dele den gode sag med andre. Kulminationen kom, da hun gennede hvide mennesker væk fra de forreste rækker ved støttedemonstrationen for afdøde George Floyd.

 

I dette opråb med fingeren pegede hun mod journalisternes badende tv-optagelser men med tre fingre mod sig selv. Her optrådte hun racistisk overfor hvide danskere. Må man udtrykke et spinkelt håb om at høre mindre til dette selv iscenesættende menneske Bwalya blabla. og i stedet høre fornuftige voksne uanset race.


 

Politikeres bedreviden

Af Visti Christensen


Udtrykket ’lavpraktisk’ er på mode. Det bruges af folk, der i interviews vil forklare noget med enkle ord, og samtidig helgardere sig mod at blive opfattet som banale – og samtidig vil tilkendegive, at de godt ved, hvad logik for burhøns er. 

 

I godt en menneskealder har muslimer etableret sig, og cementere sig i afgrænsede parallelsamfund med egne normer, regler og adfærdsmønstre. Samtidig har de gemt sig under religionsfrihedsbegrebet, hvor islam ikke hører hjemme. 

 

Et totalt forbud mod islam rykker nærmere som løsning fra grunden. Men de folkevalgtes flertal vil ikke fratage muslimer deres statsautoriserede status som anerkendt trossamfund. Til trods for, at islams er helt uforenelig med demokratiet. 

 

Flertallet af politikere har altid ment, at problemerne med flygtninge og indvandrere med en helt anden kultur, var af forbigående art. Intet etableret parti så den skrift på væggen, at det ville betyde omkalfatring af dansk fredsommelighed. 

 

Mange eksempler er påvist og hentet fra det almindelige folks erfaringsvirkelighed. Men det høres ikke bag Christiansborgs mure, glasmontrer og parti-osteklokker. Og presse hjælper til og udnævner de folk til racister, som nævner det. 

 

Nye partier er opstået pga. mangel på dømmekraft og viden om islam hos politikere, der helst vil lytte til de kulturradikale: Systemet Politiken, De snakkende klasser og journalistisk venstreparti, som Krarup og Pittelkow kalder dem. 

 

Det er, som om de folkevalgte mest tænker på at bevare magten, æren, indflydelsen og venskabet med pressen. De lever bag teoriers mure og glasmontrer og lytter ikke til vælgerne, som lever i en ikke-elitær, praktiske virkelighed.  


Sig mig engang – er corona virkelig farlig?

Jeg er kommet i tvivl om, hvorvidt corona er noget farligt, man skal holde sig fra eller ej.

Nu har vi været lukket ned i tre måneder. Vi har nærmest badet i håndsprit, når vi listede os ind i et supermarked for at købe noget, der er pakket ind i en masse emballage. Ved kassen har vi holdt afstand, og medarbejdere har været bag plexiglas og iført handsker, når vores emballerede varer blev skubbet hen ad båndet og vores bon udleveret.

Jeg er nok ikke den eneste, der gik i chok, da statsministeren lukkede landet ned, og dronningen fulgte op med en højst usædvanlig tale til folket om at følge instruktionerne og lade være med at samles. Og statsministeren måtte på det personlige plan udskyde sit bryllup, og dronningen aflyste alle festligheder i anledning af sin 80-års fødselsdag.

Jeg er heller ikke den eneste, der parerede ordre. Jeg har ikke nogen sundhedsfarlig uddannelse, og jeg har ingen særlig viden om pandemier, så jeg gjorde, hvad jeg regner med, dem der er klogere end jeg, sagde jeg skule gøre.

Nu er landet ved at folde sig ud igen, men de seneste måneder sidder lige under huden. Jeg krammer ikke nogen udenfor den allernærmeste familie, jeg giver ikke hånd til alle og enhver, for man ved jo aldrig om en enkelt lille virus kan forcere søer af håndsprit og gøre skade.

Smitter corona – ja eller nej

Jeg havde sympati med myndighederne, da fjolser ignorerede forsamlingsforbuddet og fandt en solstråle på Islands Brygge. Så kunne de måske lære det. Basta.

Men så mente en gruppe muslimer i Aarhus ikke, at forsamlingsbuddet ragede dem, så de samledes til fællesbøn i anledning af ramadanen.  Tilsyneladende var der ingen risiko for smittespredning i den store gruppe, for politiet var ikke til stede med bødeblokken.

Senest har vi oplevet en sammenstimling uden lige i København, fordi en kriminel sort mand døde under en anholdelse i Amerika. Misforstå mig endelig ikke, for jeg syntes bestemt ikke, at sorte mænd skal dø under én anholdelse, men det er ikke det, historien handler om.

Tusinder af mennesker stimles samen i de amerikanske storbyer, i London, i København, i Tel Aviv og Gud må vide hvor ellers. Det virker absurd, at vi stadig skal spritte hænder og holde afstand i supermarkedernes kassekøer og indtil nu ikke har måttet give gamle familiemedlemmer på plejehjem et tiltrængt knus af hensyn til smittefaren, som myndighederne understreger stadig er en risiko, mens der ikke er nogen smittefare forbundet ved at stimle sammen og skrige sig hæs eller plyndre et par forretninger, når man bare har hjertet på rette sted og protesterer over en sort kriminel mands død.

Hvis coronaen alligevel ikke var farlig, så må myndighederne komme frit frem og sige, at de tog fejl. Så kan vi få åbnet ruchebaner og den slags skæg og ballade uden tanke på, om vi risikerer vores – og andres – liv og helbred, alle kan gå på arbejde igen og vi kan spare en mindre formue i håndsprit.

Om myndighederne i givet fald risikerer at stå tilbage som tåbelige og hysteriske, betyder ikke så meget. Vi er vant til hvert fra den kant.

Hvis coronaen alligevel er hammer farlig, og det er vigtigt at stoppe spredning af virus ved at holde afstand og spritte hænder, så går politiet en travl tid i øde ved at gennemse alle de videoer, der er optaget i sammenstimlen og få sent bøder ud til alle dem, der trodsede forsamlingsforbuddet.

Brian Mørch

Byrådsmedlem og folketingskandidat

Dansk Folkeparti


MAN HAR VIST GLEMT AT MUSLIMERNE GENNEM FLERE ÅRHUNDREDER HAR HOLDT MANGE “HVIDE SLAVER” !!!!!

Af finn Ulf Grabowski

Det er skam synd for de “SORTE” at der tidligere har været “SORT SLAVERI” – men det er nu også synd for os “HVIDE”, at OSMANNERNE = MUSLIMERNE har holdt “HVIDE SLAVER” !

For tiden fokuseres der på at de SORTE er blevet udnyttet til slaveri – men DET at være slaveejer har IKKE KUN været forbeholdt den “HVIDE MAND” – for gennem flere århundreder har mange MUSLIMER holdt HVIDE SLAVER og SLAVINDER !

Det er interessant at erindre sig, at den arabiske og tyrkiske slavehandel, gik to veje: Dels fra tropisk Afrika gennem Sahara, og dels ad søvejen fra europæiske kyster.

Man taler om at Englands og Danmarks rigdom stammer fra 16-, 17,- og det 18-hundred-tallet. På samme vis stammer en stor del af Osmannerrigets rigdomme fra handel med slaver ! Så sent som i 1908 var der et slave-marked i Istanbul, hvor man kunne anskaffe sig en HVID SLAVE. Man har da også læst om at der endnu i vore dage er en del “HAREM´mer” hvor man holder mange SMUKKE HVIDE KVINDER i fangenskab.

Tyrkiske skibe hærgede middelhavet i 1500 – og i 1600 tallet, og landsbyen Baltimore i Irland blev i 1631 tømt for HVIDE INDBYGGERE af tyrkiske slave-handlere.

I romanen “BARBARA” af Jørgen Franz Jakobsen, fortælles det at indbyggerne i en bygd på Færøerne i 1700 tallet, måtte flygte op i fjeldet – ved synet af en fransk flådeafdeling – for at undgå slaveri – idet de troede at det var tyrkere !

Måske skulle de “SORTE” hellere rette deres vrede imod MUSLIMERNE, for i flg. professor Robert O. Collins fra University of California – anslog han i 2017, at henved 12 millioner SORTE afrikanere havnede i kløerne på arabiske og tyrkiske slavehandlere.

Til sammenligning anslår historikeren Robert Davis fra Ohio State University i en artikel i Kristeligt Dagblad samme år, at mellem 1 og 1, 25 millioner hvide europæere også endte på arabiske og tyrkiske slavemarkeder.

Interessant er det at Saudiarabien først afskaffede slaveriet i 1968.. Nu venter vi , der er så uheldige at være af den “HVIDE RASE” – på at få en undskyldningning fra Tyrkiet og de arabiske lande.

Det vedhæftede foto viser en SORT SLAVEHANDLER fra Zanzibar der drev et omfattende slave-handels-netværk, og som kendte de meget berømte opdagelsesrejsende – dr. Livingstone og Henry Morton Stanley.

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…