Indlæg fra læserne 1. juli: Black lives matter – white lives don’t # Demokratiet i opløsning # Farvel til gamle Danmark # Borgerne ta’r skraldet – igen # Vestlige verden kæntrer

Black lives matter – white lives don’t

Af Mogens Justesen

 

Fra TV2’s hjemmeside mandag aften (22/6):

“Kort før mandag aftens Premier League-kamp mellem Manchester City og Burnley stjal et fly med de provokerende ord “WHITE LIVES MATTER BURNLEY” henover Manchester City-hjemmebanen Etihad Stadium opmærksomheden.

 

Minutter efter fordømte udeholdet hændelsen med flyet og udsendte en pressemeddelelse:

 

– Burnley FC fordømmer kraftigt handlingerne fra de ansvarlige for flyet og det stødende banner, der fløj over Etihad Stadium mandag aften.”

 

Videre oplyses det i TV2-artiklen, at man i Premier League har genstartet sæsonen uden spillernes navne på ryggen og i stedet gjort plads til teksten ‘Black Lives Matter’.

 

Så spørger jeg: Hvorfor er ‘Black Lives Matter’ på trøjerne helt i orden, mens ‘White Lives Matter’ på et banner er “provokerende” og “stødende”?


 

Demokratiet i opløsning

Af Visti Christensen


“There is something rotten in the state of Denmark”. Og vi har kunnet konstateret det igennem mange år.

 

Demokrati betyder folkets herredømme, og den oprindelige græske form var folkeflertalsafgørelser. Men sådan er det ikke længere. 

 

I dag har mindretalshensyn taget magten. Og enhver politiker med respekt for sig selv, har mere travlt med at føre sig frem på TVs enkeltsager end på at gennemføre flertallets meninger, ønsker og forslag til hele samfundets ve og vel. 

 

Under selvhævdende kampråb til den inviterede presses forbløffelse, fører alskens bevægelser sig frem under devisen ”mangfoldighed”, forlanger blåt og rødt normalitetsstempel og overdøver al debat om et rimelig demokratisk flertal.

 

Så demokratiet skamrides. I frihedens, lighedens og ligeberettigelsens mange sære navne og områder. Og alt forsvares som hørende under demokratiets store hat, selvom mange ting ikke synes at være til gavn og glæde for vort demokrati.  

 

Tre kvindelige socialdemokratiske MFere harcelerer i Altinget over ”manglende demokratiske tilstande” i EU-landet Ungarn i form af manglende frihed og mangfoldighed. Men det ligner personlig propaganda for egen fremtid i EU.

 

Men når Orban er så markant i sin nationale statsstyring, at danske politikere vil, at EU skal sende hans land i straffeboksen, så er det kun til at græmmes over. Ungarns og Polens demokratier vil bestå i længere tid end Danmarks og EUs. 

 

Siden pornografiens frigivelse – med ægteskabelig løsdrift og moralsk forfald til følge – har nogle frygtet landets opløsning. Af frygt for at være udemokratisk, fik mindretal samme indflydelse som flertallet, og handlingslammelsen er tydelig. 

 

I det store ”demokratiske sorte hul”, kan alting ske. Muslimske krav om respekt og ligeret for koran-tro og sharialove, er seneste og værste eksempel på, at politikere ikke mener, at demokratiet bør, kan og skal have fornuftige grænser. 

 

Og imens fortsætter opløsningen af vort samfund, og demokratiets sejlads mod afgrunden. Der er frit slag for meningsdannere, influencere og Politikens smagsdommere. Senest foreslår Ekstrabladets chef forbud mod kirkeklokkeringning.

 

Lovgivningen halter bagude, og ligner ofte Herakles’ kamp mod Hydraen, hvor der for hvert ondt hoved, der afhugges Slangen, vokser mindst to nye hoveder frem. Måske kunne et mere fast, demokratisk styre hjælpe. Har vi en Orban?


 

Farvel til gamle Danmark

Af Preben Poulsen

Ja, det er sørgeligt, at vi snart skal sige farvel til det gode gamle Danmark, som vi har kendt.
Uduelige politikere har sørget for at sende vores gode gamle land på skropladsen og lade muslimske indvandrerne komme til. Godt man er blevet så gammel, som man nu engang er og snart kan
gå på efterløn og nyde det medens tid er.

 

Det vare ikke længe før vi skal hører en imam stå i et tårn og skråle ud over København. Man har lyst til at flygte ud af København, men hvor skal jeg flygte hen, for at blive fri for disse troende, de er jo over alt? Hvad fanden har politikerne tænkt på i sin tid, da de gav lov til denne tåbelige indvandring?

Folk med anden etnisk baggrund skal hjem til deres hjem land og tage fat der og ikke stjæle og
ødelægge vores. Ikke engang på kirkegården kan mine forældre få fred for denne fanatisme af en
religion. Ak ja, lige i nærheden ligger der en af deres begravet og der holder de tit bønnemøde hvor
de ligger og beder samt skråler på afdøde. Nej, det er sgu for meget.

 

Jeg skal begraves enten ude i skoven eller også smides i havet jeg vil ikke ligge sammen med
muslimer og så oven i købet på en kristelig Kirkegård. Ja, de overtager alt. Takket være tåbelige
og uduelige politikere. Håber snart danskerne og ikke mindst europæerne vågner op.

 

Hvad er der sket med Lars Løkke og Venstre, er de også blevet muslimer? Der er sgu ikke til at holde
ud mere. Håber DF med flere snart får vind i sejlene, for nu skal vi fremad, hvis det ikke allerede
er for sent.


 

Borgerne ta’r skraldet – igen

Af Jørgen Mejrup

 

Man kan da ikke med rimelighed kræve, at borgerne skal bruge deres sparsomme fritid til at sortere affald til ti spande. Afhentning af skrald er en offentlig opgave – det samme gælder affaldssorteringen. Så lad dog robotterne klare dette.

 

Der sidder en masse kloge hoveder i ministerier og styrelser som har “set lyset” og blot uhæmmet smider ny opgaver i hovedet på borgerne, og det er sandelig også lykkedes for dem at overbevise alm. borgere om, at det er sund fornuft – så det gør man bare “comme il faut.”

 

Man taler derimod ikke så højt om, at det også kommer til at belaste borgerne med ekstra udgifter. Fupnummeret er genialt.

 

Først tjener kommunerne på borgernes “frivillige” arbejde med affaldssortering. Derpå følger en betragtelig ekstraudgift til spande med videre som tak for hjælpen!

 

Hul i hovedet!


Er den vestlige verden ved at kæntre?

Af Pernille Birkler

Når man bevæger sig rundt i medierne for tiden, bliver man helt rundtosset. Det virker, som om Vesten er ramt af en massepsykose og ikke mere er i stand til at skille skidt fra kanel. Der slynges ord og begreber op i luften, som straks får tusindvis af mennesker til at samles som jernspåner, der tiltrækkes af en magnet. Og de hyler i kor som en flok ulve, der hyler mod månen.

 

I politik er der nu kun én farve, der accepteres, den røde. Og er man ikke rød, så er man fejlfarvet og derfor ikke-acceptabel. Borgerlige politikere får det blå blandet op med mere og mere rødt, så deres politik bliver så plumret som et forurenet vandløb. Borgerlig politik er yt, og venstrefløjen har kronede dage.

 

Racismebegrebet bliver vendt på hovedet, og alle hvide mennesker bliver automatisk stemplet som racister, der i århundreder har udnyttet de sorte. Er man hvid, har man pænt at anbringe sig bagerst, hvor man så kan stå og græmme sig over sin hvide hudfarve og alle de ulykker, man pr. automatik er skyld i.

 

For nu er det kun alle afskygninger af det sorte, der er in. Er man født hvid, omtales man som grisefarvet. Og selv om grise er kærlige dyr, så er det at blive kaldt grisefarvet absolut ikke positivt ment.

 

Drabet på en kriminel sort i USA får hele Vesten til at gå amok. Han bliver hævet til skyhøjde og sat op på en piedestal, hvor han får helgenstatus. Selv i det danske folketing bliver der holdt et minuts stilhed for ham, mens alle andægtigt bøjer hovedet og mindes forbryderen. De utallige ofre for hans kriminelle løbebane? Nå dem? Glem det, det er altså de sorte, der er ofrene.

 

To nordiske piger, der blev brutalt myrdet i Marokko, kunne der ikke ofres så meget som et enkelt minuts stilhed på. Men de var grisefarvede og derfor ikke i samme kategori som en sort kriminel fra USA.

 

Det er godt nok proportionsforvrængning, der vil noget, men gud nåde og trøste den, der tillader sig med høj stemme at påpege, at kejseren er splitterravende nøgen og intet tøj har på.

 

En ny virus har ramt den vestlige verden, og det er ikke covid-19, men den nye virus kan meget vel vise sig at være langt farligere og endnu mere dødbringende.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…