“Hvad glor du på?” sagde indvandreren til Peter og truede med at nikke ham en skalle – dominanskulturen breder sig

Motalavej(Arkiv/Skærmprint fra video/Stram Kurs)

Peter Just var gået i Lidl for at handle. Han stod et øjeblik og kiggede ud i luften.

 

Pludselig lød det: ‘Hvad glor du på?’

 

Ordene kom fra en ung mand med indvandrerbaggrund.

 

“Jeg kiggede såmænd bare ud i luften. Så truede han med at ville slå mig ned og nikke mig en skalle. Jeg frøs og gjorde ingenting. Han valgte heldigvis bare at gå,” fortæller Peter Just til B.T.

 

Peter Just har boet mange år på Motalavej i Korsør. Nu er han flyttet.

 

Motalavej er et berygtet indvandrertæt boligområde præget af kriminalitet, libanesiske bander og muslimske parallelsamfund.

 

De går bare ind og stjæle varer ved højlys dag

Motalavej har i mange år haft store problemer med mange af beboerne med indvandrerbaggrund. Det har Den Korte Avis skrevet flere artikler om.

 

Og nu har B.T. skrevet en række artikler om vilkårene på Motalavej og i andre indvandrertætte boligområder. Peter Just er en af dem, der fortæller sin historie til avisen. (B.T. 23.10)

 

Det var også i Lidl, at Peter Just oplevede unge indvandreres herrefolksmentalitet – eller dominansadfærd, som det også bliver kaldt.

 

“Da jeg er ude at handle en aften, kommer der måske 14 unge med anden etnisk herkomst end dansk ind og stjæler drikkevarer og chokolade. De råber og skriger, som om det er deres supermarked. Flere kunder valgte bare at gå, og det er enormt utrygt,” siger han.

 

Stoppet på villavej og truet

Han er også blevet stoppet på den villavej, hvor han bor.

 

“De unge indvandrerdrenge stod i vejen, og jeg kunne ikke komme forbi. Så jeg bad dem om at flytte sig. Det ville de ikke. I stedet bad de mig rulle vinduet ned. De skrev min nummerplade ned, og så fik jeg at vide, at jeg ville blive slået ihjel, samtidig med, at en af dem lod en finger køre over halsen,” siger han til B.T..
Jeg var rystet og kontaktede politiet. Men de gad ikke gøre noget ved sagen.

 

“Som de sagde. Det er dit ord mod ni andres. Det kan vi ikke gøre noget ved,” siger han.

 

Min konen omringet af 30 mænd

Peter Just har også oplevet hærværk:

 

“Fra vores lejlighed så min daværende kone, at en dreng var i gang med at ødelægge egerne på min datters cykel. Så gik hun ned og bad ham om at stoppe. Pludselig stod der 30 mænd omkring hende og truede hende, ” siger han til avisen.

 

Problemerne har bare fået lov til at vokse

Der har gennem flere år været store problemer på Motalavej. Det er ét stort eksempel på en herrefolksmentalitet blandt indvandrere. En herrefolksmentalitet, der bliver stadig stærkere og mere udbredt. Denne adfærd bliver også kaldt dominanskultur eller dominansadfærd. Det får især danskere at føle.

 

På Motalavej var der i lang tid grov chikane af et værested for psykisk sårbare.

 

Chikane af danske beboere som Peter Just.

 

Plyndringer af butikker ved højlys dag.

 

En butiksejer fortalte i 2017 om Motalavej: “I området går man ikke alene” – indvandrer-bøller gør, som det passer dem, og ødelægger for hundredetusindvis af kroner. (Den Korte Avis)

 

I 2020 blev det helt galt:

 

Libanesiske bander

Motalavej i Korsør blev en regulær krigszone som følge af et klanoprør mellem to libanesiske klaner, der har bragt deres fjendtligheder fra Libanon med sig til Danmark.

 

Der var masseslagsmål mellem de to libanesiske klaner på grund af en 30 år gammel strid, der har sit udspring i en libanesisk landsby.

 

Mindst én gang var omkring 100 personer involveret

Men der har været flere kampe med sårede til følge, ligesom de to grupperinger ifølge myndighederne kæmper om at erobre narkotikamarkedet i Korsør.

 

De lokale myndigheder opgiver og imamerne overtager styringen

”Det er – for at sige det ligeud – fuldstændig sindssygt, det der foregår,” skrev Ditte Brøgger Løjborg, der er faglig leder af den kriminalpræventive enhed i Slagelse Kommune, i en intern mail.

 

”De drøner rundt på en måde, som vi ikke har set i min tid i hvert fald – og terroriserer hele byen med deres kørsel. Det er livsfarligt,” skrev Ditte Brøgger Løjborg og sluttede så sin e-mail med det, der kunne minde om et opgivende suk:

 

”Vi gør det, vi kan – snakker med de unge, snakker med forældrene, kontakter politiet, men det hjælper ikke.”

 

Den opgave blev herefter overladt til den lokale imam, og i modsætning til myndighederne fik han hurtigt sluttet en midlertidig fred i konflikten, og det fik Dansk Folkeparti til at slå alarm.

 

”Hvis myndigheder overgiver magten til nogle imamer, får man aldrig magten tilbage igen. Rækker man dem en lillefinger, tager de hele armen,” sagde Peter Skaarup, DF, dengang til Den Korte Avis.

 

Senere på året ville Birgitte Klintskov Jerkel er medlem af Folketinget for De Konservative besøge Motalavej.

 

Det blev en chokerende oplevelse for hende.

 

“En vanvittig oplevelse på Motalavej i Korsør. I går eftermiddags var jeg en tur rundt på Motalavej og ville se nærmere på området samt tage billeder til brug for mit arbejde. Jeg fotograferede hverken personer eller biler – kun bygninger, skrev hun på Facebook.

 

I dag Frankrig i morgen Motalavej og det øvrige Danmark

Antallet af muslimer vokser i de vesteuropæiske lande. Det har store konsekvenser.

 

Der bliver efterhånden talt meget om konsekvenserne for de offentlige udgifter, boligområderne, skolerne, kriminaliteten.

 

Men det er helt afgørende at man bliver langt mere opmærksom på de holdninger mennesker fører med sig fra især ikke-vestlige muslimske lande.

 

Det er det vi nu ser med stor kraft i Frankrig.

 

Herhjemme er man begyndt at tale om dominanskultur i forbindelse med indvandredrenges ydmygelser af danske drenge.

 

Men denne mentalitet stikker meget dybere. Det er en herrefolksmentalitet som det også er beskrevet i dagens artikel fra Tyskland.

 

Hvis vi ikke sætter foden i og bremser de ikke-vestlige ofte muslimske indvandreres voksende antal i Vesten, så kan vi blive løbet over ende og vores civilisation ødelagt.

 

I dag Frankrig i morgen Danmark.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…