Historier om sex; inspiration til soveværelset

Hvad enten du er i et forhold eller du søger en ny partner, så kan det hænde at du mangler lidt inspiration til et ellers trivielt sexliv. Inspirationen kan man søge mange steder, men indenfor det skrevne ord er der stor gevinst at hente.

 

Hvordan kan du bruge sexnoveller som inspiration til dit sexliv? Og hvordan deler du viden og oplevelser med andre ligesindede?

 

Erotiske historier; ren fantasi eller virkelige hændelser

Sexnoveller eller erotiske fortællinger har eksisteret i århundreder. Med det skrevne ord kan man beskrive pirrende oplevelser eller seksuelle fantasier på en sådan måde, at læseren næsten kan føle at være tilstede.

 

I en skrevet sexnovelle kan næsten alt lade sig gøre, og det er kun fantasien der sætter grænser. Intet er umuligt og næsten alt er tilladt.

 

Sexnoveller behøver ikke nødvendigvis at være det pure opspind, de kan også være en beretning om en virkelig hændelse, som for læseren kan være sjov, pirrende eller inspirerende.

 

Du kan således bruge den skrevne sexhistorie til at få afløb for egne erfaringer og oplevelser eller bruge andres beretninger som et slags pirrende forspil med din sexpartner.

 

Chat med andre om sex og lyster

Hvis du har en trang til at dele erfaringer og eventuelt lyster med andre, så findes der adskillige chatrum der netop er tiltænkt dette behov. Du kan eksempelvis finde en sådan fræk chat på Scor.dk.

 

Fantasierne eller de seksuelle udskejelser behøver ikke blot at foregå i skrevne noveller, du kan nemlig også dele dine præferencer og idéer med andre i disse chatfora.

 

De forskellige chatrum er tiltænkt forskellige seksuelle præferencer og fantasier, så du netop kan finde det sted, der passer bedst til dig. I den forbindelse skal du huske på at der som sådan ikke er grænser for fantasierne eller hvor langt man kan gå med den frække chat, man skal blot respektere modpartens grænser og forsøge at finde en ligesindet, så der ikke opstår uønskede kommunikationsbrist.

 

Når historier bliver til virkelig

Du kan enten bruge sexnovellerne eller de frække chatgrupper som inspiration til dine kommende, seksuelle udfoldelser, men du kan også i visse tilfælde tage en given sexchat med i soveværelset.

 

Nogle mennesker oplever at de finder en kompatibel sexpartner i en sexchat, hvor de bare matcher på alle parametre. Oplever man dette og kan man blive enige om et fremtidigt, fysisk møde med en seksuel agenda, så kan fantasien helt reelt blive til virkelighed.

 

Man skal dog huske på at ikke alle fantasier er lige gode i virkeligheden, og at visse fantasier måske egner sig bedst til det skrevne ord og ikke til virkelige mennesker. Respekter derfor altid din partners grænser, selvom vedkommendes reelle ønsker er vidt forskellige fra de virtuelle ønsker.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…