Socialdemokratiet er splittet i holdningen til en ny moské i Holbæk

Nørrebro i Købehavn: Imam ali Moskeen (Foto: Privat)

Af Martin Henriksen. Medlem af Dansk Folkepartis Hovedbestyrelse

 

Der var indtil for nylig flertal imod et nyt moskebyggeri i Holbæk. Desværre ser det nu ud til, at flertallet er begyndt at smuldre. Socialdemokratiet siger nemlig på samme tid både nej og ja til moskebyggeri i Holbæk. Det bunder i, at Socialdemokratiet tilsyneladende er uenige med sig selv.

 

Først sagde Socialdemokratiet nej, men nu udtaler det socialdemokratiske byrådsmedlem, Derya Tamer, at hun agter at stemme for moskeplanerne.

 

Jeg skal ikke lægge skjul på at jeg håber, at den oprindelige beslutning om at sige nej ender med at stå fast. Men det er nok for tidligt at konkludere.

 

Der er ihvertfald ingen tvivl om, at en ny moske vil fastholde og styrke parallelsamfundene til stor skade for integrationen.

 

Det er en bekymrende udvikling for vores land, at flere og flere muslimer ønsker at lukke sig om sig selv.

Det socialdemokratiske byrådsmedlem Derya Tamer udtaler til Holbaek.dk, at hendes udmelding er inde for skiven, for i Socialdemokratiet er der forskellige holdninger. Det må man jo give hende ret i, altså at der er forskellige holdninger i Socialdemokratiet. Den ene del af Socialdemokratiet siger nej til moskebyggeri, og den anden del siger ja til moskebyggeri.

 

Derya Tamer mener, at der skal bygges en ny moske i Danmark, fordi der er et stigende medlemstal. Med den begrundelse kan der bygges mange moskeer, mange forskellige steder i Danmark. Det er en håbløs argumentation.

 

Men hvad er egentlig Socialdemokratiets linje i forhold til at Danmark skal klistres til med moskeer? Man kan ikke både sige ja og nej til nye moskeer. Er det Socialdemokratiets linje at bygge flere moskeer? Og hvad mener partileder Mette Frederiksen?

 

Det er utrolig vigtigt, at forstå islams væsen. Islam er og bliver en voldsom erobringsideologi, og det er vores land, de er i gang med at erobre. Jeg ved godt, at det lyder voldsomt, men hvis man sætter sig bare lidt ind i hvordan islam fungerer, så vil man hurtigt opdage at jeg taler sandt.

 

Moskeer bidrager negativt til samfundsudviklingen ved at understrege og skærpe forskellene mellem muslimer og danskere.

 

Det er derfor afgørende, at vi kæmper videre for Danmark. Danmark skal ikke klistres til med moskeer og islamiske symboler.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…