Tesfaye siger, at flere udvandrede end indvandrede i 2019 – har han glemt de familiesammenførte?

Modelfoto - tilfældigt gadebillede

I maj 2020 gik udlændinge -og Integrationsminister Tesfaye ud og sagde, at der i 2019 for første gang SIDEN 2011 var flere udvandrede end indvandrede.se link. https://politiken.dk/indland/art7770831/Flere-flygtninge-forlader-Danmark-end-der-kommer-hertil

 

Men en aktindsigt i rapporten om baggrunden for tallene viser, at  ministeriets opgørelse over udvandrede og indvandrede ikke er og ikke kan korrigeres for antal familiesammenførte fx siges i rapporten fra ministeriet, at ”det ikke er muligt at udskille familiesammenførte til flygtninge, der har fået opholdstilladelse i perioden 1997-2009”.

 

Dermed kan tallet for udvandrede meget vel være ukorrekt for eksempel skete der i 2019 er familiesammenføring af 3.648 personer (se link til undersøgelsen med opgørelser over antal familiesammenførte i 2019: se www.nyidanmark.dk)

 

Dermed er det et tal med rigtig mange forbehold, som integrationsminister Tesfaye kom ud med, da han sagde, at der for første gang i 2019 var flere udvandrede end indvandrede – fordi ministeriet ikke kan korrigere for familiesammenførte. Ministeriet har ikke styr på opgørelserne – og det er lidet betryggende. Måske derfor der gennem 50 år er kommet ca. en million indvandrere til Danmark.

 

Dermed er det fake news, at sige at antallet af udvandrede for første gang i perioden siden 2011 var større end indvandrede, når tallet ikke er eller kan korrigeres for familiesammenførte. Ministeriet kan ikke lave opgørelserne, så de bliver retvisende.

 

Hvis 730 er rejst, men 3.648 personer indvandret via familiesammenføring, så er det ikke det, der ligner en netto-udvandring. Med ministeriets ord; ”det ikke er muligt at udskille familiesammenførte til flygtninge, der har fået opholdstilladelse i perioden 1997-2009”.

 

Ret til familiesammenføring

 

Hvis en ”flygtning” kommer til Danamrk har pågældende RET til familiesammenføring og det kan betyde, at for hver opholdstilladelse kan der komme 5 familiemedlemmer eller flere til Danmark.

 

For eksempel viser opgørelsen på www.nyidanmark, at der i 2019 blev familiesammenført 3.648 personer til Danmark i 2019.

 

Modtaget flere end antallet af indbyggere i Roskilde

 

Bare i perioden 2015 – 2019 har Danmark modtaget flere indvandrede og familiesammenførte end antallet af indbyggere i Roskilde – og hvor skal beboere i Roskilde så være, kan man bittert og lakonisk spørge ?

 

Tragedien

 

På 40 år er der kommet 1 million indvandrere – og politikerne fodrer med fake news om netto-udvandring af 730 personer. Vildledning og totalt ørkesløs optimisme om de reelle forhold.

 

Der er kommet 1 million indvandrere til Danmark på 40 år trods flertallet af danskerne er imod indvandring (se link nedenfor), men det ser politikerne stort på og dermed træder de demokratiet under fode. Vi lever i den post-demokratiske periode.

 

Er der noget grimmere end at miste sit fædreland og sin kultur ?

 

Politikerne tjener FN og det udemokratisk opbyggede EU, billiardæren Soros, som støtter Open Boarders NGO´er og Antifa og det har fjernet demokratiet i Danmark.   FN, der laver konventionerne, er desuden kapret af diktaturstater.

 

Diktaturstaterne griner, mens Europa og Vesten går i knæ pga indvandring, uro og optøjer.

 

Og danskerne træller videre for at betale de ca 100 mia kr om året, som indvandringen koster. 8 milliarder til grønlænderne pga Knud Rasmussen handlede deroppe og U-landshjælp næsten 16 mia i 2018 (se link : https://jyllands-posten.dk/politik/ECE10787319/fakta-saa-meget-giver-danmark-i-ulandsbistand/ ) . Danskerne har den højeste skatteprocent i verden og højeste pensionsalder. Vores børn er trælle, der skal arbejde til de er 73-75 år gamle.

 

Det er tragedien.

 

Link til undersøgelsen, der viser at flertallet af danskere ikke ønsker muslimsk indvandring: https://www.berlingske.dk/samfund/to-ud-af-tre-vil-begraense-muslimsk-indvandring: 2 ud af 3 danskere ønsker at begrænse indvandring fra muslimske lande.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…