Find dit næste værktøj

Savner du noget nyt værktøj til dit værksted? Så kan du overveje at tage et smut i Harald Nyborg. Her finder du alt, hvad du behøver til hjemmet, haven, garagen og dit værksted. Uanset om det er en ny sav eller en kløver til dit brænde, så kan du finde det her. 

 

Hvis du er i gang med at renovere hjemmet og står og mangler en stiksav til det næste stykke træ, der skal skæres ud, så kan du trygt gå i Harald Nyborg. Her finder du alt inden for stiksave og andet værktøj. Det er vigtigt, at din stiksav kan skære skarpt og præcist, og på deres lager finder du kun værktøj med kvaliteten i top. 

 

En stiksav kan hjælp dig med at save dit træ ud, så det passer perfekt der, hvor du skal bruge det. Det kommer til at stå knivskarpt med en stiksav fra Harald Nyborg. Uanset om det er til renovering af hjemmet, et nybyggeri, eller om du er i gang med at lave et nyt bord til stuen, en kunstinstallation til haven eller noget helt tredje – kun fantasien sætter grænser for, hvad du kan save med en stiksav.

 

Hug brænde derhjemme helt selv

 

Hvorfor købe dit brænde, når du selv kan kløve det? Med en brændekløver fra Harald Nyborg, kan du stille dig til rette i haven, mærke din kløver falde ned og hugge træet i to. Findes der nogen bedre følelse? Bare husk at sprede benene, inden du hæver kløveren og hovedet, så kan du ikke tage fejl.

 

Med en brændekløver så slipper du får at bruge timer på yoga og meditation. Her får du det hele i en pakke. Det er blevet moderne at kløve sit eget brænde igen, og du kan tage del i trenden og mærke verden ved at kløve brænde til dit hjemmebål eller brændeovnen indenfor. Du kan bruge mange timer ud i haven på at kløve løs og med en ny brændekløver går det let som ingenting. 

 

I Harald Nyborg kan du få lidt af det hele og mere til. Du finder alt inden for hårde hvidevarer, elektronik, sport og fritid og meget, meget mere. Du kan ikke gå fejl af varerne der, og hvis du ikke finder noget inden for et emne, så finder du noget inden for et andet. Der er noget for enhver smag, og en hel verden du kan gå på opdagelse i.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…