Røveri mod sparekasse – bag den ene røver kan man se en mand ligger på gulvet

Midt- og Vestjyllands Politi beder om offentlighedens hjælp til at identificere to personer, som den 9. januar 2020 begik røveri mod Den Jyske Sparekasse på Storegade 5 i Brande.

 

Omkring kl. 17.00 den 9. januar 2020 kort efter bankens lukketid brød to maskerede personer ind i Den Jyske Sparekasse på Storegade i Brande, hvor de truede personalet til at udlevere et kontantbeløb. Det er uvist, hvordan gerningsmændene ankom til banken, ligesom flugtretningen er ukendt.

 

Midt- og Vestjyllands Politi offentliggør nu overvågningsbilleder fra banken i håb om, at offentligheden kan hjælpe med at identificere de mistænkte. De beskrives som:

  • A: Ca. 190 cm. høj og almindelig af bygning. Iført sort maskering, sort Haglöfs-jakke med hætte og to lyse stropper ved hætten samt logo og en lys lynlås på venstre side af brystet, sorte handsker, sorte bukser og sorte sko. Medbragte et koben.
  • B: Ca. 180 cm. høj og almindelig af bygning. Iført sort maskering, sort jakke med hætte, sort/hvide handsker, sorte bukser og grå/hvide sneakers med lyse snørebånd. Medbragte et koben, ligesom han bar på en rød og orange rygsæk med en speciel åbning.

De mistænkte talte dansk.

Borgere der har oplysninger om sagen bedes kontakte politiet på tlf. 114. Oplys gerne journalnummeret ved henvendelse til politiet.
Journalnummer 4100-76311-00001-20.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…