Erdogan siger, ”Det er en religionskrig…..”

Wikimedia

Af Lars Vestergaard
Byrådskandidat for Dansk Folkeparti, København

 

Mens billederne af grædende børn dagligt ruller over tv-skærmen i den danske ”presse”, tordner Recep Erdogan til det tyrkiske folk med ord som: ”Tyrkiske militære aktioner er en religionskrig; den tyrkiske hær er Islams sidste hær, som dør for Allah!”

 

Det er ikke til at misforstå, hvad hans intentioner er, men hører andre det? Bliver det diskuteret i Europaparlamentet? Bliver det diskuteret på Christiansborg? Hvad med det voksende tyrkiske mindretal, som henover Europa (og i Danmark) stemte massivt på den islamistiske diktator Erdogan. Bliver rettidig omhu diskuteret om håndtering af de alt for mange tyrkiske statsmoskéer – 29 bare i Danmark – med deres direkte kobling til politisk Islam i Ankara, eller er hele Christiansborg og Bruxelles indhyllet i socialistisk klima-koma?

 

I Grækenland kæmper de for at holde tsunamien af hovedsageligt våbenføre arabiske, afghanske, pakistanske og afrikanske unge mænd af muslimsk oprindelse tilbage på tyrkisk grund. Patriotiske grækere, byboere og landmænd strømmer til for at hjælpe af egen fri vilje. De ved nemlig, hvad der står på spil efter 462 års islamisk besættelse (fra 1359 – 1821), som først stoppede efter en blodig frihedskamp, der varede fra 1821 til 1829. Det sidder stadig dybt i den græske befolkning hvilke omkostninger, det har for en befolkning at være besat af undertrykkere med herrefolksmentalitet.  Erindringen lever stadig i mange familier med historier om henrettelser og overgreb på hele landsbyer som en del af familiens krønike.

 

Faktisk står det nu så galt til på Christiansborg, at så godt som alle partier nægter at tale om beskyttelse af den danske befolkning, lige fra kommunisterne i Enhedslisten, der kækt udtaler ”vi skal tage fem gange så mange som i 2015 (100.000 migranter) til tåberne hos de Radikale, som gladeligt tager løgn som redskab i udtalelser om grænsekontrollen og (igen) presser på for modtagelse af nye migranter og fordeling af flere af deres nye stemmekvæg via EU kvoter.

 

Man kan godt gå hen og blive træt og opgivende, når man samtidig ved at samtlige partier i europaparlamentet undtagen Peter Kofod @peterifolketinget stemmer imod Europæernes og nationalstaternes selvstændighed, når vigtige spørgsmål skal afgøres, for eksempel valget af kommissær for interne forhold, herunder beskyttelse af EU’s ydre og indre grænser. Det blev den svenske socialist Ylva Johansson, der ser det svenske fallerede multikulturelle eksperiment som en stor succes.  Herunder Ylva Johansson’s seneste tweet:

 

Ovenstående er ikke til at misforstå? Bemærk for i øvrigt kvindernes skygger på illustrationen. De bærer alle sammen islamisk tørklæde – det er i fin tråd med Erdogans udtalelser. Mon det er et tilfælde? Eller forbereder Europaparlamentet med Ylva Johansson  i spidsen bare den store befolkningsudskiftning……

 

Hvornår europæerne får nok af at blive ført bag lyset. Det er det virkelige rystende spørgsmål!

https://da.wikipedia.org/wiki/Grækenlands_historie

https://www.jihadwatch.org/2020/03/erdogan-turkish-military-offensive-is-religious-war-turkish-army-as-the-last-army-of-islam-that-dies-for-allah

https://identitaer.dk/2019/befolkningsudskiftningen-er-en-realitet

https://www.facebook.com/LVestergaardDF/

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…