DF: Endnu en moske på vej i Danmark – de islamiske kulturer er i gang med at erobre vores land

Rasmus Paludan taler med unge i Agervang i Holbæk (Arkiv )

Af Martin Henriksen, Medlem af Dansk Folkepartis Hovedbestyrelse

 

Endnu en moske er på vej i Danmark. Denne gang går det ud over borgerne i Holbæk, men det vil også påvirke i resten Danmark.

 

Et flertal af Holbæks kommunalpolitikere agter på et møde den 2. juni at give tilladelse til en ny tyrkisk, kuppelbelagt moske i Holbæk.

 

Og som vi ved fra andre dele af landet, og fra andre dele af den vestlige verden, så er det blot et spørgsmål om tid, før det muslimske bønnekald vil kunne høres i det offentlige rum.

 

Det er utroligt, at vores politikere endnu ikke har indset alvoren. Det drejer sig om, at islam og herboende muslimer vil demonstrere deres magt over danskerne, ganske enkelt.

 

De islamiske kulturer er blevet bragt her til Danmark af naive danske politikere, som ikke forstår islams væsen. Islam er og bliver en voldsom erobringsideologi, og det er vores land, de er i gang med at erobre.

 

Og hvis folk ikke tror på mig, så vil jeg opfordre til at man læser om islam, studerer koranen og den såkaldte profet Muhammed gøren og laden. Her kan man nemlig med al tydelighed se, hvad islam bygger på. Og det er ikke fred og fordragelighed, som nogen fejlagtigt tror.

 

Dansk Folkepartis lokale folk vil naturligvis modarbejde den nye moske. Jeg håber, at andre partier og politikere vil bakke vores lokale DF’ere op. Vi har brug for alle gode kræfter.

 

Helt absurd bliver det, når man kan læse i administrationens indstilling til lokalpolitikerne, at forslaget, ifølge de lokale embedsmænd, ikke har miljømæssige konsekvenser. Er det meningen, at vi så skal glæde os over, at der er taget hensyn til klimaet i forbindelse med det kommende moskebyggeri? Hvad med at vurdere hensynet til danskerne?

 

Jeg håber, at der en dag også vil blive taget hensyn til danskerne, og til danskernes kultur. Ja, man har da lov til at håbe.

 

Jeg håber, at flere bliver gjort opmærksomme på hvad der sker med vores land. Jeg håber også, at flere danskere vil ende med at sige klart og tydeligt nej til moskeer.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…