Indvandrer fra det muslimske Tunesien kvalte sin tyske kone, fordi hun havde gjort deres barn kristent

Faksimili BILD

25-årige Hamzar D. kommer fra det muslimske Tunesien. Han fik ophold i Tyskland og giftede sig med den 28-årige tyske kvinde Ann-Kathrin K. De mødte hinanden på et diskotek.

 

I juli 2019 fik de et barn sammen – en dreng.

 

Men Ann-Kathrin fik gennemtrumfet en skilsmisse. Nu er Hamzar D. for retten i Kiel, tiltalt for at have slået hende ihjel. BILD bringer historien.

 

”Mænd står over kvinder”

Hamzar hævdede i retten, at Ann-Kathrin forandrede sig efter fødslen. Blandt andet beskylder han hende for, at hun gennem længere tid holdt sønnen væk fra ham.

 

Men endnu værre: Ifølge ham havde hun ovenikøbet sørget for, at sønnen blev kristen.

 

For en muslimsk mand er dette en stor provokation. I Koranen står der: ”Mænd står over kvinder” (4,34). Hamzar gik ud fra, at det var ham, der skulle bestemme, hvilken tro sønnen skulle have. Og det skulle være islam.

 

Men Ann-Kathrin fik altså sin skilsmisse og forældremyndigheden over sønnen. Og så blev han kristen.

 

Så slog det klik for ham, sagde han

På et tidspunkt mødtes de alligevel på et hotelværelse, ifølge Hamzar. I retten i Kiel sagde han, at de drak sammen og havde sex. Men det svæver foreløbig i det uvisse, om det passer. Det vides heller ikke, om resten af den historie, han fortalte i retten, holder vand.

 

Ifølge ham vågnede barnet og begyndte at skrige. Derefter forlod moderen angiveligt hotelværelset. Men han tog sig af sønnen – siger han.

 

Mens ekskonen var væk, begyndte han at gennemsøge hendes mobiltelefon. Her fandt han efter eget udsagn fotos af mænd.

 

Så slog det klik for ham, sagde han. Han forsøgte at hænge sig med sin livrem, lød det. Derefter skar han sine pulsårer over og slugte efter eget udsagn ”op til 70 tabletter” – intet mindre.

 

Flere domme for vold

Ifølge hans historie var ekskonen åbenbart vendt tilbage til hotelværelset i mellemtiden. De kom op at skændes. I retten sagde han: ”jeg ville bare have hende til at falde til ro.”

 

Og man kan jo godt sige, at hun faldt til ro: Han tog nemlig kvælertag på hende, så hun faldt død om.

 

Under retssagen fremgik det, at Hamzar tidligere har fået flere domme for vold. Han reagerede altså tilsyneladende også med rå vold på, at ekskonen traf sine egne valg og gjorde sønnen kristen.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…