Syrisk mand dømt til udvisning – alligevel er hans kone og børn blevet familiesammenført til Danmark

Modelfoto: Privat

En asylansøger fra Syrien kar begået alvorlig kriminalitet og er idømt fem års fængsel og udvisning. Han er psykisk syg og anbragt på en institution. Når han har afsonet, skal han udvises af Danmark.

 

Ikke desto mindre har hans familie nu fået familiesammenføring med ham i Danmark. Det siger Peter Skaarup fra Dansk Folkeparti til Den Korte Avis.

 

Den syriske kone og børnene har søgt om asyl og har fået opholdstilladelse, siger Peter Skaarup.

 

Peter Skaarup fortæller, at han har hørt om sagen fra Dansk Folkepartis medlem af byrådet i Sorø, Lars Damgaard. Den lokale DF’er har fået en orientering fra borgmesteren i Sorø.

 

Udlændingestyrelsen har sagt, at der er sket en fejl.

 

 

Peter Skaarup kalder sagen forrykt.

 

Han har stillet en række spørgsmål til udlændinge- og integrationsminister Mattias Tesfaye (S) om sagen.

 

“Det er jo helt galt, at en mand, der er dømt til udvisning, kan få familiesammenføring. Nu hænger skatteborgerne på hele familien, for der er ikke noget, der tyder på, at det er en familie, der vil kunne forsørge sig selv. Det viser, hvorfor det er en fordel at hjælpe migranter i nærområdet,” siger Peter Skaarup.

 

Han mener, at familien nu må sendes tilbage med en undskyldning:

 

 

”Danmark er økonomisk klemt og har brug for penge til velfærd som for eksempel ældreplejen. Derfor er det helt forkert, at bruge penge på at give et ophold til en familie på et forkert grundlag,” siger Peter Skaarup til Den Korte Avis.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…