Politimand blev slået til jorden og hårdt kvæstet i ghettoområde – men 150 beboere forhindrede, at hjælpen kunne komme frem til ham  

Görlinger Zentrum er et berygtet ghettoområde i den tyske by Köln. Kriminelle bander, herunder mindreårige, spreder skræk og rædsel. Forretningsdrivende og fredelige beboere bliver groft chikaneret.

 

I sidste uge gik volden i området helt amok med uhyggelige konsekvenser. Det fortæller flere tyske medier (blandt andet Express og RP.ONLINE)

 

En næve i ansigtet på betjent

Nogle politifolk gennemførte en færdselskontrol, hvor de blandt andet kontrollerede bilisternes papirer. Betjentene mistænkte en bilist for at køre på falske papirer. Hans 24-årige passager gav sig til at råbe højlydt op.

 

Politifolkene viste ham bort fra stedet, og så smækkede han pludselig en næve lige i ansigtet på en betjent, der ikke nåede at parere slaget.

 

Betjenten faldt bagover og knaldede hovedet mod kantstenen. Han blev liggende livløs og stærkt blødende fra et åbent sår. En knogle i hans ansigt var brækket.

 

150 aggressive beboere forhindrede hjælp

Den hårdt kvæstede betjent havde brug for hurtig hjælp. Men han fik det stik modsatte.

 

150 aggressive personer samledes omkring ham og forhindrede, at der kom hjælp til ham.

 

Først da der kom en større politistyrke til stede, blev det muligt for ambulancefolk at komme ind til den kvæstede og transportere ham på sygehuset.

 

Ingen oplysninger om voldsmandens baggrund

Den 24-årige voldsmand er varetægtsfængslet for vold mod tjenestemand, legemsbeskadigelse og en overtrædelse af våbenloven (han havde en kniv på sig).

 

Som næsten altid i de stærkt politisk korrekte tyske medier foreligger der ikke nogen oplysninger om, hvilken baggrund gerningsmanden og den aggressive hob har.

 

Det uhyggelige optrin var et blandt mange eksempler på, at et parallelsamfund tager magten i et lokalområde. Myndighedernes autoritet undergraves. Lov og orden bliver afløst af selvtægt og voldskultur.

 

Specielt den ikke-vestlige indvandring har over hele Europa resulteret i mange af den slags områder, hvor man lever efter sine helt egne regler og bekæmper ordensmagten.

 

Man har ladet stå til

Politidirektør Martin Lotz fra politiet i Köln siger:

 

”Vi vil ikke tolerere, at enkelte personer mener, at de her kan gøre krav på at kontrollere gader og pladser.”

 

Det lyder jo vældig rigtigt. Problemet er bare, at statsmagten får stadig sværere ved at sikre det.

 

Man har i alt for høj grad ladet stå til. det har medført en helt uansvarlig uansvarlig indvandringspolitik og en alt for eftergivende linje over for kræfter, der bekæmper vores frie, åbne og civiliserede retssamfund.

 

Der er voksende tegn på opløsning, og statsmagten har i stigende grad svært ved at sætte sig igennem.

 

Det har mange konsekvenser. Blandt andet, at en hårdt kvæstet politimand ikke kan få hjælp, fordi voldsmænd forhindrer det.

 

 

 

 

 

 

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…