Magtdemonstration fra tre unge indvandrere – 16-årig blev flået af cyklen, slået og sparket

Arkiv/modelfoto

En 16-årige dreng kom tirsdag aften cyklende på Sortestien i Holstebro. Her blev han udsat for grov vold fra tre indvandrere.

 

Pludselig dukkede tre indvandrere op. De flåede ham af cykel:

 

– Han fortæller, at han bliver slået i ansigtet og efterfølgende både sparket og slået af alle tre unge mænd, fortæller Lilian Jensen fra lokalpolitiet i Holstebro til dagbladet-holstebro-struer.dk.

 

Motivet til overfaldet kender politiet ikke:

 

– På et tidspunkt får han revet sig løs, kommer tilbage på cyklen og kan komme væk. På det tidspunkt er der en af overfaldsmændene, der råber drengens navn efter ham, så det indikerer, at det måske ikke bare er et tilfældigt overfald, siger Lilian Jensen.

 

Men denne rå og uprovokerede vold får en til at tænke på dominansvold, som er blevet er udbredt fænomen, som politikere taler om i forbindelse med voldelige indvandrerdrenge.

 

Mellemøstlig og afrikansk udseende:
Den første er af mellemøstlig udseende. Cirka 18 eller 19 år gammel og mellem 175 og 180 centimeter høj. Han var muskuløs og bar under overfaldet en sort jakke, sorte bukser og et sort mundbind, og talte både arabisk og dansk.

 

Gerningsmand to beskrives som afrikansk af udseende. 17-18 år gammel og 190-200 centimeter høj. Han var iført et ternet mundbind.

 

– Det ternede mundbind er lige nu vores bedste spor. Det kender vi kun én i det område, som bruger, fortæller Lilian Jensen fra lokalpolitiet.

 

Den tredje gerningsmand beskrives også som cirka 18 eller 19 år gammel. Muskuløs og mellem 175 og 180 centimeter høj – som den første gerningsmand talte han også både dansk og arabisk og bar sort tøj og mundbind.

 

Lokalpolitiet i Holstebro vil gerne tale med vidner til overfaldet – eller folk, der har kendskab til det.

 

Oplysninger i sagen til politiet på telefon 114.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…