Det gik helt galt for en udenlandsk mand, da han ville sælge en stjålen cykel – køber dukkede ikke op, men det var der andre, der gjorde

Mandag kl. 16.30 kørte en patrulje til Veri Centeret i Risskov, hvor en 24-årig mand havde aftalt at mødes med en mand, der gerne ville sælge ham en cykel.

 

Hvad sælgeren ikke vidste var, at den 24-årige mand i virkeligheden var den rigtige ejeren af cyklen, som var blevet stjålet, og at politiet også ville stå klar til at tage imod ham.

 

Den 24-årige mand havde i løbet af natten fået stjålet sin racercykel, der havde holdt parkeret foran hans lejlighed i Risskov. Samme formiddag tjekkede han salgsplatformen Facebook Marketplace, hvor han kunne se, at hans cykel var sat til salg.

 

Havde en boltsaks i rygsækken

Cyklen havde nogle særlige kendetegn, der gjorde, at den 24-årige ikke var i tvivl om, at det var hans cykel. Den 24-årige fik sin kæreste til at kontakte sælgeren, og hun skrev, at hun gerne ville købe cyklen, og de aftalte at mødes ved Veri Centeret kl. 17.00.

 

Mens patruljen var på stedet, skrev sælgeren en besked om, at han nu var på det aftalte sted med cyklen. Betjentene gik hen til manden, der stod med cyklen, og bad ham legitimere sig.

 

Den 21-årige mand oplyste navn og personnummer, og han blev anholdt og sigtet for tyveri af cykel.

 

I hans rygsæk fandt betjentene en boltsaks, som blev beslaglagt. Cyklen blev herefter leveret tilbage til den 24-årige mand.

 

På stationen erkendte den 21-årige mand, at han havde stjålet cyklen ved at klippe låsen op med boltsaksen og derefter havde forsøgt at sælge den.

 

Da den 21-årige mand er udenlandsk statsborger fra Kroatien, fik han en straksbøde på 4.500 kroner.

 

Men han fik lov til at blive i Danmark.

 

Kilde til denne historie:

https://politi.dk/oestjyllands-politi/doegnrapporter/doegnrapport-fra-oestjyllands-politi-tirsdag-den-13-oktober-2020/2020/10/13

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…