Det ene af de to panserkøretøjer, der er blevet stjålet fra det svenske militær, er nu fundet – det var parkeret i et boligområde

Foto: Politi

Et af de to militære køretøjer, der mellem tirsdag og blev stjålet fra de væbnede styrker i Enköping, er blevet fundet i dag, torsdag.

 

Det oplyser den svenske statslige TV-station, SVT-

 

Det ene af de to stjålne panserkøretøjer dukkede op, efter at der i løbet af det sidste døgn har været store eftersøgning i gang samtidig med, at politiet har udsendt en national alarm.

 

Var parkeret ved et boligkvarter

Det fundne militære køretøj var parkeret ved et boligkvarter i Tillberga uden for Västerås. Her havde det ifølge vidner stået siden onsdag aften.

 

”Oprindeligt troede man, at køretøjet lå i terrænet, men så viste det sig at være ved et boligområde. Dette var beboerne der, der ringede til politiet, da de hørte at køretøjer var efterlyst,” siger Jonas Eronen, der er talsmand for politiet, til SVT.

 

De patruljer, Politiet sendte til stedet som privatpersoner foreslog, at køretøjet stod på. På stedet blev det bekræftet, at det var et af de manglende militære køretøjer fra tyveriet i Enköping.

 

”Der har været en teknisk undersøgelse for at søge efter spor. Nu vil teknikerne sammenstille det, der er opnået,” siger Jonas Eronen.

 

Ifølge vidner skal bilen have været parkeret på stedet siden i går aften.

 

Et følsomt tyveri

 

Ifølge politiet er der ikke set nogen personer i forbindelse med, at bilen blev set af private i området. Ingen er her blevet sat i forbindelse med tyveriet.

 

Eftersøgningen af det andet køretøj og gerningsmænd fortsætter.

 

”Jeg har ikke detaljer om eftersøgningen. Tyveriet er ret følsomt. Fra det lokale politi i Västerås pågår en fortsat eftersøgning i området,” lyder det fra Jonas Eronen.

 

Det fundne militære køretøj er nu overgivet til de væbnede styrker.

 

Læs også:

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/uppsala/stulna-militarfordonet-aterfanns-utanfor-vasteras

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…