”Der er krig i Danmark, bror” – en 34-årig mand fra Aarhus er sigtet for både ulovlig våbenbesiddelse og to voldtægter

Arkiv(modelfoto/You Tube

Et synderegister så langt som et ondt år. Det er, hvad Østjyllands Politi har på en 34-årig mand, der ved retten i Aarhus i dag er tiltalt for ikke færre end 85 forhold.

 

Det skriver Ritzau.

 

Blandt andet drejer det sig om to voldtægter, såkaldte drugrapes.

 

Den første voldtægt fandt sted i september 2016, hvor han fik en 20-årig kvinde til at tage et stof, som bedøvede hende, hvorefter han voldtog hende.

 

Han er ligeledes anklaget for at have voldtaget en 17-årige pige på samme måde i oktober 2017, og hvor han efter voldtægten lavede en tatovering på hendes venstre bryst, medens hun stadig var bedøvet.

 

Ville købe Kalasjnikovrifler

Ud over voldtægterne indeholder anklageskriftet mod den 34-årige blandet meget andet også ulovlige våbenbesiddelser i form af flere stjålne våben med tilhørende ammunition.

 

Blandt andet en jagtriffel med kikkertsigte og lyddæmper, en salonriffel og to jagtgeværer

 

Han skal ligeledes have forsøgt at anskaffe sig mellem 15 og 20 Klasjnikovrifler.

 

På Instagram skrev han med en person, hvor han på spørgsmålet om, hvor mange rifler, han skulle bruge, svarede 15 – 20, samt at ”der er krig i Danmark, bror, mit ”hood” mod Brabrand.”

 

Der oplyses intet om mandens etnicitet.

 

Selskabslege

 

Her finder du sjove selskabslege til alle lejligheder. Vi har samlet en række festlege til voksne og børn, der er et sikkert hit.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…