Denne afrikaner er mistænkt for drabsforsøg, og han er en farlig mand – han har snydt politiet i næsten fire måneder

David Vice Rasweu Mmotlana Seripe (Foto: Politiet)

Politiet efterlyser fortsat David Vice Rasweu Mmotlana Seripe for drabsforsøg.

Københavns Politi udsendte første gang en efterlysning i juni, men den 26-årige David Vice Rasweu Mmotlana Seripe er stadig på fri fod, og vi beder derfor igen befolkningen om hjælp.

David Vice Rasweu Mmotlana Seripe

Den 18. juni bad Københavns Politi offentligheden om hjælp til at lokalisere den 26-årige David Vice Rasweu Mmotlana Seripe.

»Vi har desværre endnu ikke fået fat på den mistænke trods flere brugbare henvendelser. Derfor beder vi igen om hjælp. Det drejer sig om en mand, vi vurderer til at være farlig, og som er mistænkt for drabsforsøg i Hvidovre den 27. maj i forbindelse med en konflikt mellem to bandegrupperinger. Derfor er det vigtigt, at vi får fat på ham,« siger leder af Afdeling for organiseret kriminalitet i Københavns Politi, vicepolitiinspektør Knud Hvass.

Han understreger, at man ikke selv bør henvende sig til den mistænkte, men at man straks bør kontakte politiet på telefon 1-1-4.

Drabsforsøget fandt sted den 27. maj 2020 i Hvidovre. Politiet fik et tip om, at det skulle finde sted, og rykkede ud med det samme. Det fik tre mistænkte til at flygte fra stedet i bil, men chaufføren mistede kort efter herredømmet over bilen og kørte ind i et hus. Her kom ingen heldigvis noget til.

Bilens tre passagerer flygtede, to blev kort efter anholdt, men den tredje, David Vice Rasweu Mmotlana Seripe, slap væk.

Han beskrives som:

Dansk mand, afrikansk af udseende, 26 år gammel og normal af bygning, cirka 172 cm. høj. Han har kort, sort hår, brune øjne og skægstubbe/skæg.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…