Den udviste gangster Django Levakovic huserer stadig i Danmark med røverier – nu har han også overfaldet en fængselsbetjent

Django Levacovic (Arkiv/Politifoto)

Selvom den 46-årige gangster, Django Levakoic, fra den berygtede familieklan af samme navn er udvist for bestandig, er han alligevel en fast gæst i danske retssale og fængsler.

 

I øjeblikket afsoner han i Nyborg Statsfængsel sin seneste dom på ét år for overtrædelse af indrejseforbuddet og et røveri.

 

Og nu venter en ny dom forude, skriver Ekstra Bladet.

 

Overfaldt en kvindelig fængselsbetjent

I dag går turen fra Nyborg Statsfængsel til Københavns Byret.

 

Her er han tiltalt for at have overfaldt en kvindelig fængselsbetjent i Veste Fængsel.

 

Han havde netop fået serveret sin frokost, da han ifølge anklageskriftet gik amok.

 

Først slog han ud efter fængselsbetjenten med en termokande uden at ramme. Derefter kastede han bakken med frokosten på fængselsbetjenten og forsøgte derpå at nikke hende en skalle, skriver Ekstra Bladet.

 

Overfaldet skete den 10. marts 2019 kun et par uger efter, at han havde fået dommen på ét års fængsel.

 

Ny udvisning, igen, igen

Anklagemyndigheden kræver udvisning, men det har dog ingen betydning, da Django Levakovic blev udvist ved Højesterets dom den 21. april 2015 for et ualmindeligt brutalt hjemmerøveri med en 77-årig mand i Kastrup.

 

I den aktuelle sag nægter han sig skyldig, men det gør han altid.

 

Stak af fra sin mors begravelse – blev samlet op af en svensk bil

Hver gang Django er indrejst ulovligt i Danmark, har hans undskyldning hver gang været, at han skulle besøge sin syge mor.

 

Nu er hun død, og da Django Levakovic fik en times udgang fra Ringe Statsfængsel den 16. september sidste år for at besøge sin mor på dødslejet, benyttede han lejligheden til at stikke af fra de betjente, der bevogtede ham.

 

Han blev samlet op af personer, der kørte i lys blå Jaguar X-type, der var svensk indregistreret, og var forsvundet i tolv dage, inden han igen blev fanget, skriver Ekstra Bladet.

 

Django Levakovic, der er bror til den berygtede sigøjnerboss, Gimi Levakovic, har nu cirka 35 domme i Danmark, skriver Ekstra Bladet.

 

Du kan læse meget mere her:

https://ekstrabladet.dk/112/udvist-levakovic-tiltalt-igen-smed-sin-frokost-i-hovedet-paa-betjent/8167182

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…