Nye tal afslører: Kun en ganske lille del af ”bådflygtningene”, der strømmer til fra Afrika, er flygtninge

Arkivfoto/Skærmprint YouTube

Igennem de seneste år har medierne berettet meget om bådflygtninge, der søger at komme fra Afrika via  Libyen over Middelhavet til Italien.

 

Nu bliver det afsløret, at langt de fleste af disse ”bådflygtninge” slet ikke er flygtninge. Vi er blevet ført bag lyset af politisk korrekt propaganda, der kommer fra både de frivillige organisationer (NGO’er) og en række regeringer – og fra Journalistisk Venstreparti.

 

Ifølge det italienske indenrigsministerium kom de fleste af disse ”bådflygtninge” i januar i år fra Algeriet, Elfenbenskysten og Bangladesh. Sidste år kom der endnu flere fra Tunesien og Pakistan.

 

Kendsgerningen er, at 95 procent af asylansøgere fra disse lande får afvist deres asylansøgning! De vurderes ikke som reelle asylansøgere.

 

Virkeligheden er altså en helt anden end den, man har fået indtryk af gennem mediernes beretninger om folk på desperat flugt fra forfølgelse. Der er overvejende tale om økonomiske flygtninge, der søger bedre økonomiske forhold i Europa.

 

Kun en lille del af dem hører hjemme i Libyen. De fleste kommer andre steder fra, men vælger at rejse ud fra Libyen, fordi det gør det lettere at komme til Italien.

 

Redningsaktioner koster menneskeliv

Samtidig afsløres også en anden myte om ”bådflygtningene”. Nemlig myten om, at redningsskibe i Middelhavet fra de europæiske lande og fra de frivillige organisationer redder menneskeliv.

 

Faktisk viser kendsgerningerne det modsatte: Der har på det seneste været færre redningsskibe – hvad enten det nu er statslige eller frivillige – og samtidig er dødstallet på Middelhavet faldet markant!

 

I 2016 var dødstallet på den centrale rute over Middelhavet på 4.581, ifølge FN’s migrantorganisation IOM. I 2017 var tallet 2.853. I 2019 var det bare 743.

 

Også dødstallet på vejen op gennem Afrika og frem til Libyen er faldet markant. Hidtil er et stort antal omkommet, før de overhovedet nåede frem til Middelhavet.

 

Det væsentligt lavere dødstal har sin enkle forklaring: Jo færre muligheder, der er for at komme over Middelhavet, jo færre mennesker bevæger sig ud på rejsen.

 

Faldet i dødstallet er kommet i forlængelse af, at en borgerlig regering gjorde det sværere at komme ind i de italienske havne og videre derfra. Men nu er der en venstreorienteret og politisk korrekt regering, og det betyder, at der kommer flere til Italien – og flere dør på rejsen dertil.

 

I Grækenland ser man den modsatte udvikling. Under en venstreorienteret regering kom asylstrømmen mere og mere ud af kontrol. Nu er der kommet en konservativ regering, og den strammer op.

 

Angela Merkel arbejder for flere redningsaktioner

Samtidig med, at den nye italienske regering tilskynder flere økonomiske migranter til at søge lykken i landet, sker der også en udvikling i EU, der kan friste flere migranter til at søge mod Europa.

 

Den tyske forbundskansler Angela Merkel har således forpligtet Tyskland til at aftage en fjerdedel af de mennesker, der samles op i Middelhavet. Andre EU-lande har gjort det samme. Det vil med stor sikkerhed øge tilstrømningen.

 

Samtidig har Merkel skubbet på for at forstærke indsatsen med flådeskibe til at overvåge og opsamle migranter i Middelhavet. Netop som man havde fået antallet af ”bådflygtninge” bragt ned, tales der nu om at genoplive denne EU-indsats, der går under navnet ”Sophia”.

 

Disse planer har varm støtte fra EU-kommissionens nye formand (og Merkels partifælle), Ursula von der Leyen.

 

Østrigs Sebastian Kurz giver Merkel tørt på

Østrigs konservative forbundskansler Sebastian Kurz har protesteret skarpt mod ”Sophia”-planerne . Han mener ikke, at en genoplivning af denne EU-flådemission tjener noget fornuftigt formål.

 

Tværtimod siger han. Denne flådemission ”har hele tiden frem for alt været en redningsmission, der sikrer tusindvis af illegale migranter en billet til Europa”.

 

Den østrigske kansler afviser også et argument fra Merkel og andre, der går på, at ”Sophia”-operationen kan bruges til at overvåge våbenembargoen mod Libyen. ”Sophia” har ingen virkning på en våbenembargo, siger han.

 

Mandag gentog Kurz sin blanke afvisning af at genoplive ”Sophia”. Det skete på et fælles pressemøde med Merkel, hvor de østrigske holdninger var væsentligt mere kritiske over for ’storebror’ Tyskland, end man har været vant til.

 

Det modsatte, Europa har brug for

Kurz har hele tiden advaret om, at jo flere skibe, der ligger parat i Middelhavet, jo flere migranter bliver lokket ud på vejen gennem Afrika og over Middelhavet. Det medfører mange flere døde, siger han, og tallene giver ham ret.

 

Merkel og hendes meningsfæller siger, at de vil hjælpe flere flygtninge. Men de mennesker, de vil hjælpe til Europa, er kun i meget beskedent omfang reelle flygtninge.

 

Merkel og hendes fæller siger også, at de vil redde menneskeliv på Middelhavet. Men deres politik fører flere mennesker ud i druknedøden.

 

Samtidig bidrager denne politik til at skabe stadig større kultursammenstød i Europa og stadig større pres på de europæiske værdier.

 

Merkels linje sætter politisk korrekthed over virkeligheden og over hensynet til de europæiske befolkninger.

 

Det er det modsatte, Europa har brug for.

 

https://www.welt.de/politik/deutschland/article205544573/Die-meisten-Bootsmigranten-sind-keine-Fluechtlinge.html

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…