De glade sugardaters findes

Sponsoreret indhold

Sugardating er et begreb, der deler den danske befolkning. Nogle synes, at sugardating er forkastelig og på randen til prostitution, mens andre er ligeglade og synes, at man skal have lov til at gøre det, man har lyst til, så længe man overholder love og regler.

 

Til argumenterne imod sugardating hører overbevisningen om, at der ikke findes glade sugardaters, og at den ene part på et eller andet tidspunkt vil få overtrådt sine grænser eller vil forlade relationen med et knust hjerte. Når man kigger på de mennesker, der dyrker sugardating, er dette dog langtfra altid tilfældet. Faktisk findes der masser af sugardaters både i den ene og anden rolle, som synes, at sugardating er et eventyr, og er tilpasset i relationen.

 

De glade sugardaters findes, og selvom mange i den brede danske befolkning oprindeligt er blevet introduceret for sugardating med dokumentarserien Gina Jaquelin – En Sugardaters Fortælling på DR og derfor har ladet denne dokumentar danne grundlag for hele forståelsen af, hvad sugardating er, så er sugardatingrelationer lige så forskellige som alle andre typer af relationer.

En eventyrlig relation

Det er på sugardatingsider som Todayters og andre lignende platforme, at sugardaddies og sugarbabies mødes og det samme for sugarmommies og boytoys. For nogle består relationen af den mere virtuelle dating, hvor alt foregår online, mens relationen for andre centrerer sig om fysiske møder.

 

Det er både en sugardaddy, en sugarbaby, et boytoy og en sugarmommy, der får noget eventyrligt ud af relationen, fordi alle parter oplever at få tilfredsstillet behov og ønsker gennem relationen. For nogle er det materialistiske ønsker, mens det for andre er oplevelser, fysisk kontakt og selskab.

 

Det eventyrlige element består ofte i, at man aldrig ved, hvad der venter. Sugardaters er ofte kendetegnet ved, at den ene part ofte er velhavende, mens den anden part er ung, smuk og tiltrækkende.

 

Hvor det eventyrlige element for den ene part derfor består i at blive taget med på rejser, restaurantbesøg, hoteller, forretningsrejser, ture og modtage overdådige gaver, så består det eventyrlige element for den anden part i at få lov til at omgås og have selskab af en ung, smuk og tiltrækkende kvinde eller mand.

Sugardating kan foregå på flere forskellige måder

Sugardating kan både foregå online i kraft af den frække og virtuelle dating, hvor man deler intime stunder på webcam, skriver beskeder og måske endda sælger frække billeder. Sugardating kan derimod også foregå ansigt til ansigt med fysiske møder, besøg på lækre restauranter, hotelbesøg, gaver, rejser og fysisk, intim kontakt.

 

Formen på relationen afhænger af, hvad begge parter ønsker, er trygge ved, har lyst til, og hvad der er mulighed for. Nogle dage kan kontakten foregå virtuelt, mens den andre dage kan foregå ansigt til ansigt.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…