De blev modtaget som flygtninge fra Syrien, Irak og Algeriet – så voldtog de 18-årig pige gennem flere timer og grinede ad det i retten

Skærmprint fra video i BILD

I retten i den tyske by Freiburg kunne man torsdag opleve et uhyggeligt optrin.

 

Elleve mænd sad anklaget i forbindelse med en timelang gruppevoldtægt mod en ung pige. På gerningstidspunktet i oktober 2018 var pigen 18 år, og de anklagede var i alderen 18-30 år.

 

Anklagerne lød dels på direkte deltagelse i gruppevoldtægten, dels på manglende hjælp til den unge kvinde, da hun oplevede det mareridt, som sikkert vil mærke hende for resten af livet.

 

Ti af de elleve mænd er flygtninge fra Syrien, Irak og Algeriet. En enkelt har tysk baggrund.

 

Hovedgerningsmanden, Majid H. fra Syrien, fik fem et halvt års fængsel for voldtægten. Men det rørte ham ikke en fjer. Der var ingen antydning af skam eller skyldfølelse.

 

Snart demonstrerede han og de andre, at det hele kedede dem. Snart sad de og grinede ad retssagen. Således fik de vist deres foragt for det samfund, der har modtaget dem som flygtninge.

 

Samtidig var deres adfærd én stor hån mod deres kvindelige offer.

 

Integration? Ikke det, der ligner. Disse mænd lever i deres eget parallelsamfund, hvor de i vidt omfang gør, hvad der passer dem. Et parallelsamfund, der er gennemsyret af voldskultur og kvindeundertrykkelse.

 

”Hun bad selv om det”

Det mareridt, som den dengang 18-årige kvinde blev udsat for i oktober 2018, begyndte med, at hun gik på diskotek sammen med en veninde.

 

De havde fået noget at drikke. En af de anklagede hældte mere spiritus på den 18-årige og solgte hende en ecstacy-pille.

 

Det skulle pigen selvfølgelig aldrig have indladt sig på. Men det gjorde hun. Og så mistede hun kontrollen med situationen.

 

Hun forlod diskoteket sammen med syriske Majid H. Men da hun efter kort tid ville gå tilbage til sin veninde, smed han hende på jorden og voldtog hende. Det beretter Tagesschau, som er Tysklands pendant til TV-Avisen.

 

Pigen var så omtåget af ecstacy, at hun ikke formåede at levere den store modstand.

 

Majid H. udnyttede råt og brutalt situationen. Han nøjedes ikke med selv at forgribe sig på pigen, men han tilkaldte også sine kammerater, som han stillede hende til rådighed for.

 

I timevis lå hun i buskadset, mens hun blev voldtaget af i alt syv mænd.

 

De anklagedes version var dog en ganske anden: Pigen havde selv krævet sex med de mange mænd! Men den påstand blev affejet af dommeren: ”Der er ingen holdepunkter for at hævde, at hun var ude på seksuelle eventyr.” (BILD)

 

En sprække i den politiske korrekthed

Efter tysk standard fik gerningsmændene ret høje straffe. Det gjaldt også de mænd, der kunne få ’rabat’ i form af lavere straffe til unge gerningsmænd mellem 18 og 21 år. Hovedgerningsmanden, Majid H., fik fem et halvt års fængsel.

 

Retssagen i Freiburg har slået en sprække i den massive mur of politisk korrekthed, som i årevis har præget det tyske samfunds holdning til den ikke-vestlige masseindvandring.

 

Man skal ikke overdrive denne sprækkes størrelse. Politikere, medier og borgere i Tyskland er fortsat præget af stor frygtsomhed over for at se masseindvandringens virkelighed i øjnene. Angela Merkel er således for længst tilgivet for, at hun i 2015-16 smækkede dørene til Tyskland op på vid gab.

 

Men en retssag som den i Freiburg skaber alligevel en vis uro og harme. Og den kommer kort tid efter, at grupper af unge – herunder mange indvandrere/udlændinge – viste deres foragt for det tyske samfund ved at gennemføre et voldsorgie i Stuttgarts centrum.

 

Tysk lov giver mulighed for at udvise personer, der har begået grove seksualforbrydelser som denne. Men selv hvis en domstol træffer afgørelse om udvisning, er det højst usikkert, om det bliver til noget.

 

De fleste af gerningsmændene bag gruppevoldtægten kommer fra Syrien. Og det er meget usikkert, om de vil blive sendt tilbage dertil.

 

Imens fortsætter de voldsomme kultursammenstød, som den ikke-vestlige indvandring har skabt.

 

Man lyver ikke – man siger bare ikke sandheden

Få dage før retssagen i Freiburg blev også nabolandet Østrig ramt af et forsøg på gruppevoldtægt. Den blev tilsyneladende kun forhindret, fordi et par, der var ude at lufte deres hund, greb ind. De tre efterlyste gerningsmænd beskrives som ”sydlandske af udseende”. (Kronen Zeitung)

 

I Tyskland, Østrig, Danmark og andre europæiske lande er der en klar overrepræsentation af gerningsmænd med ikke-vestlig baggrund, når det gælder seksualforbrydelser.

 

Men ofte opdager borgerne det ikke, fordi myndigheder og medier fortier gerningsmændenes etniske og kulturelle baggrund.

 

Man lyver ikke ligefrem om gerningsmændenes baggrund. Men i vidt omfang fortier man den.

 

Man kan lyve direkte ved at skrive og sige noget usandt. Men man kan også lyve indirekte ved at fortie informationer, der er afgørende for at forstå virkeligheden.

 

Sådanne ”fortielsens løgne” er klart med til at sløre offentlighedens billede af kriminaliteten.

 

I det politisk korrekte Tyskland er ”fortielsens løgne” ganske omfattende. Men det er da værd at notere sig, at Tagesschau, i denne sag oplyste om gerningsmænds etniske baggrund.

 

Det er det besværlige ved virkeligheden: Den vil ikke rigtig gå væk.

 

https://www.tagesschau.de/inland/faq-urteil-gruppenvergewaltigung-freburg-101.html

 

https://www.tagesschau.de/inland/urteil-gruppenvergewaltigung-freiburg-101.html

 

https://www.bild.de/regional/stuttgart/stuttgart-aktuell/grupenvergewaltigung-urteile-gegen-maenner-72027400,la=de.bild.html#remId=1586700261724370348

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…