Danskere i frygt: ‘Unge’ kører bilræs, hænger ud, støjer og begår kriminalitet midt i Herlev

I de seneste uger har vi været endnu mere til stede i Herlev end vanligt – især om aftenen, og det kommer til at fortsætte i foreløbig nogle uger mere. Det skriver Vestegnens Politi på Facebook og fortsætter:

 

”Det skal være trygt og godt at bo, leve og færdes i Herlev, og derfor kører vi aktuelt en prioriteret og synlig indsats hen over sommeren,” siger vicepolitiinspektør Thomas Mejborn, leder i lokalpolitiet.

 

Årsagen er en gruppe unge mænd, som kører bilræs, begår kriminalitet, hænger ud, støjer og skaber utryghed for borgere og butikker særligt i området ved Bangs Torv.

 

Nu arbejder politi, kommune og forretningsdrivende sammen om flere tiltag – og udover mere synligt og civilt politi, gadeplansmedarbejdere, vagter fra kommunen, fartbump og betonklodser, kommer der nu overvågning i området.

 

Politiet griber løbende ind over for kriminalitet, giver påbud mod at være på stedet og vil udstede forbud mod at opholde sig i området, når det er muligt. Og vi hjælper altid gerne den, der ønsker at ændre retning i livet.

 

Har du information eller gjort observationer, så henvend dig gerne til vores lokalbetjente i området. Du kan også altid ringe til os på telefon 4386 1448.

 

//Københavns Vestegns Politi på Facebook

Læs også: https://www.lokalavisen.dk/112/2020-07-24/-Borgere-i-frygt-for-b%C3%B8ller-De-k%C3%B8rer-bilr%C3%A6s-beg%C3%A5r-kriminalitet-h%C3%A6nger-ud-st%C3%B8jer-og-skaber-utryghed-for-borgere-og-butikker-7503230.html

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…