DANEXIT demonstration d. 6. oktober

På Bornholm har ildsjæl og DS medlem Jeanette Ørsted arrangeret en tværpolitisk demonstration mod EU d. 6 Oktober. Alle de fornødne tilladelser er indhentet, annoncer indrykket i den lokale avis og gode kræfter motiveret til den store dag.

 

Den nyoprettede lokalforening DS Bornholm ([email protected]) v. Peter Larsen har taget kontakt til lokalafdelingerne af Dansk Folkeparti, Nye Borgerlige & Stram Kurs som alle vil deltage på dagen og holde taler på Rønne torv kl. 12.00. Demonstrationen var oprindeligt tiltænkt som en støttedemonstration til de to demonstrationer der skulle foregå samme uge i København, hvor DS også skulle have deltaget, men som begge er blevet aflyst grundet Covid-19.

 

Har man lyst og/eller mulighed for at deltage så starter demonstrationen ved Landemærket i Rønne kl. 11:30, hvorfra turen går til Rønne Torv hvor talerne afholdes. Vil man deltage og mangler overnatning, så kan man kontakte [email protected] for mere information.

 

Vel mødt!

 

Følg os på Facebook og vores hjemmeside.

Støt Dansk Samlings arbejde ved at indsætte et beløb på konto 5960-8046690 (Frørup Andelskasse) eller med kreditkort/MobilePay via hjemmesiden.

Vi er taknemmelige for ethvert beløb, stort eller lille.

Næste nummer udkommer 1/10. Indlæg sendes senest 29/9 til [email protected]

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…