De bor godt i nybyggeri – men asociale indvandrere ødelægger deres nattesøvn og truer dem i deres eget hjem

Danmark har måske verdens højeste boligstandart. Men hvad glæde har danskerne af det, hvis hverdagen bliver ødelagt af asociale, larmende og truende indvandrere.

 

Ved Thoravej og Rentemestervej er der bygget nye dejlige lejligheder med et godt udemiljø med bænke og borde, hvor beboerne kan hygge sig sammen.

 

Men som tingene har udviklet sig er der ikke meget hygge. Tværtimod. Det kan man forstå på beretninger fra Mathias og fra Jonas, der begge bor i området. (B.T.  ugeavisen.dk)

 

Bebyggelsen ligger i Københavns NV, som er vokset sammen med Nørrebro til et af Københavns mest indvandrertætte områder.

 

Da Jonas sidste sommer flyttede ind i en af lejlighederne, gik der ikke lang til før han fik sin nattesøvn ødelagt. Og det er fortsat hele denne sommer.

 

Det er omkring 5-15 drenge eller unge mænd med indvandrerbaggrund, siger han til B.T.

 

Der er råb og skrig, klirrende flasker, hashlugt, høj musik og lattergas-inhalering.

 

De kører også ofte biler ind på området, selv om det er en privat gård.

 

Jonas og flere andre beboere har forsøgt at stoppe dem.

 

“Min kæreste og jeg gik i begyndelsen ned til dem, men det droppede vi hurtigt. Jeg fik bare at vide, at jeg ikke skulle nærme mig dem, medmindre jeg ville have tæsk,” siger Jonas til B.T.

 

 

Han er blevet truet mange gange. De har flere gange sendt en svada af sted om tæsk og knivstik mod Jonas. Han bliver truet i sit eget hjem, skriver B.T.

 

Jonas har flere gange ringet til politiet.

 

Så beder politiet de unge om at smutte. Det gør de så mens de smågriner. Og dagen efter er de tilbage igen.

 

Flere af de andre beboere har også klaget. Men de udløser bare trusler, siger Jonas.

 

Mathias fortæller en lignende historie til den lokale ugeavis

ugeavisen.dk Har en tilsvarende beskrivelse:

 

Lyden af lattergaspatroner der suges og smides på jorden efterfulgt af en klirrende lyd, høje stemmer og afbrudt nattesøvn, er efterhånden ved at drive beboerne til vandvid i Rentemestegården i Nordvest.

 

En af dem er Mathias, der også fortæller, at han bliver truet i sit eget hjem. (ugeavisen.dk)

 

Her fortæller han, at beboerne næsten hver aften og nat bliver vækket af unge, der stimler sammen, råber højt, suger lattergaspatroner og ryger sig skæve.

 

“Jeg er så træt af at få afbrudt min nattesøvn. Træt af at være utryg i mit eget hjem. De unge kan være både provokerende og aggressive. I starten konfronterede jeg dem. Det tør jeg ikke længere. Hvis de ser mig i mit vindue, bliver jeg truet på livet, og de råber, at de nok skal finde frem til mig,” fortæller Mathias Larsen til ugeavisen.

 

Han fortæller også, at de ingen respekt har for politiet. Han beskriver, hvordan bøllerne fortsatte med at suge lattergas, selv om politiet stod foran dem. Og de fortsatte bare deres provokerende adfærd.

 

Politiet bekræfter overfor ugeavisen.dk at de føre tilsyn med Thorasvej og Rentemestervej, og at de søndag den 20. september kl. 23.54 fik en anmeldelse om, at en gruppe unge larmede, gassede op i deres biler og røg hash i området til gene for beboerne.

 

Politiet rykkede ud til stedet, hvor de anholdt en person, som blev sigtet for tyveri af en bil og for kørsel uden førerret.

 

Mere politi og en langt mere konsekvent holdning vil uden tvivl hjælpe. Men måske kun for en tid.

 

Antallet af indvandrere og efterkommere vokser støt. Deres kulturbaggrund er tilsyneladende generelt så anderledes, at en stor del af dem ikke integrere sig i det danske samfund.

 

Spørgsmålet er så: Skal vi fortsætte med at bøje nakken og lade problemerne vokse? Eller skal vi sætte en stopper for tilstrømningen?

 

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…