Indvandrerbørn i konflikt om pose chips – da de ringede efter fædrene, gik det helt amok

Arkivfoto fra en anden sammenhæng

Syv politipatruljer og ti sårede. På grund af et skænderi om en pose chips.

 

Det gik ikke stille af, da nogle børn fra to forskellige udenlandske storfamilier i mandags blev uenige om en pose chips i et indkøbscenter i byen Bielefeld i den tyske delstat Nordrhein-Westfalen

 

Det startede som et almindeligt skænderi mellem børnene, men udviklede sig til et slagsmål.

 

Voksne i indkøbscentret forsøgte først at mægle mellem børnene og derefter at skille dem ad.

 

Men det måtte de hurtigt opgive.

 

Familiemedlemmer strømmede til og endte i et masseslagsmål

Ungerne gjorde flittigt brug af deres mobiltelefoner for at tilkalde assistance fra fædre og ældre brødre, og lynhurtigt udviklede sagen sig til et masseslagsmål mellem de to udenlandske storfamilier.

 

Da politiet ved 17-tiden ankom med syv patruljevogne, havde slagsmålet udviklet sig i en sådan grad, at ti mennesket var blevet lettere såret.

 

Ifølge den tyske TV-station, RTL, som bringer historien, er der tale om som nævnt to udenlandske storfamilier, der gennem længere tid har ligget i konflikt med hinanden.

 

En konflikt, der åbenbart er så voldsom, at selv en pose chips kan få blodet i kog i en sådan grad, at det ender med et masseslagsmål med ti sårede.

 

Kilde til denne historie:

https://www.rtl.de/cms/bielefeld-massenschlaegerei-wegen-einer-tuete-chips-polizei-rueckt-an-4659841.html?outputType=amp&__twitter_impression=true&s=09

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…