Bilist kørte ind til siden for at vise hensyn til en rød bil bagved – som ’tak’ fik han tæsk af tre indvandrere

Mandag aften kom en 22-årig mand fra Kalundborg kørende i bil ad Østre Havnevej sammen med sin kæreste. En rød Volvo kørte ud fra en tankstation og lagde sig lige bag deres bil. I bilen sad, hvad der skulle vise sig at være tre indvandrere.

 

Parret kørte videre ad Slagelsevej, og den røde Volvo blev ved med at klistre sig tæt op ad deres bil. Den 22-årige mand ville vise hensyn og lade den utålmodige bilist overhale. Han kørte derfor ind til siden i en buslomme.

 

Men hvis den 22-årige mand troede, at de tre indvandrere ville være taknemmelige over, at han viste denne venlighed, måtte han hurtigt tro om igen. De tre gav tværtimod frit løb for voldelige tilbøjeligheder.

 

Det fremgår af politirapporten fra Midt- og Vestsjællands Politi.

 

Slog gennem åben bilrude og truede parret på livet

Selv om den 22-årige holdt ind i buslommen, kørte de tre indvandrere ikke forbi. I stedet standsede de ud for parret ved buslommen.

 

Derefter steg de ud af Volvoen, mens de dækkede deres ansigter med deres hættetrøjer. De ville åbenbart nødigt kunne identificeres. Det forstår man godt, når man i politirapporten kan læse, hvad der videre skete.

 

Den 22-årige rullede bilruden ned for at tale med de tre. Men de var åbenbart ikke indstillet på fredelig samtale. Tilsyneladende var de ophidsede over den 22-åriges kørsel – den var vel for langsom efter deres smag. Så de gav ham flere slag gennem den åbne bilrude.

 

Ikke nok med det. De truede også de parret på livet, inden de gik tilbage til deres bil! På en ganske almindelig dansk landevej ved Kalundborg …

 

Tiden var inde til at forsvinde

Men dermed var det ikke slut med ballade.

 

Uheldigvis satte det unge danske pars bil i gang samtidig med den røde Volvo. Den 22-årige stødte derfor ind i den røde Volvo, så den fik skader bagpå.

 

Men tilsyneladende mente de tre indvandrere i Volvoen, at tiden var inde til at forsvinde. De tog i hvert fald fra stedet i retning mod Kalundborg uden yderligere reaktioner.

 

Den 22-årige fik ingen alvorlige skader ved overfaldet, men blev tilset på skadestuen.

 

Vi har ikke brug for importeret voldelighed

To pæne og hensynsfulde danskere kørte fredeligt afsted på landevejen. Pludselig blev de konfronteret med en voldskultur, som med den ikke-vestlige indvandring i stigende grad har vundet indpas i det danske samfund.

 

En kulturel berigelse? Den kan være svær at få øje på.

 

Vi har i Danmark skabt et samfund, der bygger på hensyn til hinanden, ansvar for hinanden og tillid til hinanden. Vi har absolut ikke brug for øretæver ind gennem en åben bilrude eller andre former for importeret voldelighed.

 

”Ikke etnisk dansker af udseende”

Politiet beskriver de tre mænd i Volvoen således:

 

A: Mand, ikke etnisk dansker af udseende, 20 år, 180-185 cm, Kropsbygning: Spinkel, Hudfarve: Brun, Talte: Dansk med accent, Iført: Sort hættetrøje, sorte bukser, sneakers

 

B: Mand, ikke etnisk dansker af udseende, 180 cm, Hudfarve: Brun, Talte: Dansk med accent, Iført: Sort hættetrøje trukket op om hovedet og op om næsen, Bevæbning: Et bronzefarvet knojern

 

C: Mand, 20 år, 180-185 cm, Kropsbygning: Spinkel, Hudfarve: Brun, Talte: Dansk med accent, Iført: Grå bluse, mørke bukser, sneakers

 

Politiet efterforsker nu sagen om det grove overfald og søger i den forbindelse vidner. Borgere, som har set en rød Volvo med skader på bagenden, eller som kan komme med oplysninger om bilen eller de tre beskrevne personer, bedes kontakte politiet på tlf. 114

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…