Bander tager magten og indfører udgangsforbud i indvandrertæt forstad til Stockholm – indtil nu 16 dræbte af skud

Arkiv/Skærmprint

Den hovedløse svenske indvandringspolitik har for alvor sat sine kriminelle spor, hvor indbrud og røverier er småting i forhold til den langt mere alvorlige kriminalitet, indvandrebanderne i dag står bag.

 

Således har banderne i den svenske hovedstad, Stockholm, nu så stor magt over dele af befolkningen, at de i lighed med myndighederne kan indføre et udgangsforbud og sikre, at det bliver overholdt.

 

Det oplevede beboerne i Stockholms indvandrertætte nordvestlige forstad Tensa den 25. august, hvor banderne gik rundt og bankede på folks døre og gav besked om, at der var indført udgangsforbud fra klokken 18.

 

”Det var personer fra de her grupperinger, som var ude og fortælle folk, at de ikke måtte være ude efter klokken 18,” oplyser chefen for politiområdet Rinkeby, til Therese Rosengren, til TV4 Nyhederne den 17. oktober og fortsætter:

 

”Det spredte sig som en løbeild blandt områdets beboere, som ville blive truet med grov vold, hvis de ikke efterkom udgangsforbuddet.”

 

Seks kriminelle netværk i området

Ifølge politiet findes der seks kriminelle netværk i området, og det er to af dem, der har været i konflikt med hianden siden juli i år, hvor en mand blev angrebet med knive og døde af sine sår.

 

De to bander, der siden sommer har været i krig med hinanden, er ”Filterlöse grabbar” og  ”Husbys heynor”.

 

Det er dem, politichefen betegner som ”personer fra de her grupperinger”.

 

Krigen mellem de to kriminelle bander har indtil videre resulteret i, at fire unge mænd er dræbt af skud og endnu flere har været udsat for mordforsøg.

 

Selv børnene er involveret. Således findes der ifølge den svenske avis Expressen forlydender om, at banderne bruger børn helt ned til ti-årsalderen til transport af narko og våben.

 

I alt 16 dræbte og mindst 40 sårede – men kun i Stockholm

I hele Stockholm er antallet af skuddræbte alene i år nu nået op på 16. Mindst 40 personer er blevet såret, hvilket er næsten dobbelt så mange i forhold til sidste år.

 

Det fremgår det af en opgørelse den 5. oktober fra det svenske stats-tv, SVT.

 

Desuden er der i samme periode registreret over 90 bekræftede skyderier, hvilket er et gennemsnit på næste ti skyderier om måneden i Stockholm.

 

Tager vi Sverige som helhed, er det samlede antal af skuddræbte i år nu oppe på 35, medens 103 er blevet såret. Antallet af registrerede skudvekslinger ligger på 301, fremgår det af en opgørelse per 5. oktober fra svensk politi.

 

Den svenske bandekrig hærger også Danmark med drab

Om antallet af skuddræbte også omfatter de to svenske bandemedlemmer, der blev dræbt, da en el af den svenske krig blev udkæmpet på dansk jord, er uvist.

 

Banderne i Stockholm nøjes nemlig ikke med at bekrige hinanden i den svenske hovedstad.

 

I et tilfælde har også ført deres bandekrig til Herlev.

 

Her blev lederen af den stockholmske bande Shottaz og et andet medlem af banden den 25. juni sidste år likvideret af række skud fra en AK47 samt en pistol, der blev affyret af medlemmer af den ligeledes stockholmske bande Dödspatrullen.

 

De to somaliske bander lå i en langvarig krig med hinanden.

 

Både de likvidererede og de fem personer, politiet senere anholdt fik dømt for dobbeltdrabet, var alle somaliere med svensk statsborgerskab.

 

De fem tiltalte blev ved Retten i Glostrup den 28. august idømt livsvarigt fængsel for tre af dem, medens to slap med tyve års fængsel, da de var under atten år gamle.

 

De blev ligeledes udvist af Danmark for bestandig.

 

De hårde straffe skyldes, at retten dømte dem efter den særlige bandeparagraf 81a, selv om alle fem somaliere var svenske statsborgere.

 

De har alle anket dommen.

 

Den ene af de dømte blev anholdt i Aarhus

Der kan ikke herske megen tvivl om, at de svenske bander også har et netværk i Danmark.

 

Således blev den ene af de dømte anholdt i Aarhus, og nu viser det, at bandetrafikken over Øresundsbroen har været livlig selv under den totale nedlukning af Danmark.

 

Som vi skrev her i avisen i går, så har politiets ATK-system under nedlukningen registreret bandebiler, der har været på adskillige ture frem og tilbage mellem Danmark og Sverige.

 

Uden at politiet stoppede dem, vel at mærke, og det vil Dansk Folkepartis retsordfører og gruppeformand, Peter Skaarup, nu have en forklaring på fra justitsminister Nick Hækkerup (S).

 

Denne artikel er baseret på følgende kilder:

https://www.expressen.se/nyheter/kriminella-beslutade-om-utegangsforbud-i-tensta/

 

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/skjutningar-i-stockholm-2020

 

file:///C:/Users/Bruger/Downloads/2020,%20Bekr%C3%A4ftade%20skjutningar%20per%20region%20och%20m%C3%A5nad%20till%20och%20med%2015%20oktober.pdf

 

https://politi.dk/koebenhavns-vestegns-politi/nyhedsliste/dom/2020/08/28

 

https://denkorteavis.dk/2020/med-dobbeltdrabet-i-herlev-har-svenske-bander-rykket-deres-indbyrdes-krige-til-danmark-og-de-er-ogsaa-i-mellemoesten/

 

https://denkorteavis.dk/2020/bander-fra-sverige-havde-fri-adgang-til-danmark-under-den-skaerpede-corona-kontrol-ved-graensen-nu-vil-peter-skaarup-df-have-en-forklaring/

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…