Bandeangreb på hospital: Indvandringen fra den muslimske verden truer med at ødelægge vores samfund

Hemin Dilshad Salem (Foto: Politiet) Model/arkivfotos

Opdateret 28.1: De to efterlyste mnd har meldt sig selv til politiet.

 

Bevæbnede medlemmer af den berygtede indvandrerbande NNV fra Nørrebro og Nordvest-området i København trængte i går aftes ind på den psykiatriske afdeling på Slagelse Sygehus. De befriede bandens leder, den 24-årige Hemin Dilshad Saleh.

 

Saleh sad varetægtsfængslet på den psykiatriske afdeling.

 

Bandemedlemmerne bar våben, som de truede personalet med. Et skud blev affyret. For personalet var det naturligvis en dybt skræmmende oplevelse.

 

De bevæbnede mænd drog af sted med Saleh. Politiet eftersøger ham og advarer civile mod selv at tage kontakt med voldsmændene, hvis de støder på dem.

 

Dette afspejler en uhyggelig udvikling i det danske samfund.

 

Indvandring og voldskultur

Indvandrere og efterkommere fra den ikke-vestlige, især muslimske verden er blevet en stadig større del af befolkningen her i landet. Der synes ikke at være politisk vilje til at bremse denne udvikling.

 

Nok er indvandringen blevet mere begrænset – i hvert fald for en tid. Men fødselstallene betyder, at den ikke-vestlige befolkning vil udgøre en større og større andel af befolkningen. I den forbindelse vil Danmark blive mere og mere muslimsk.

 

Denne indvandring bringer mere vold ind i vores samfund, end vi ellers ville have haft. En meget stor del af de ikke-vestlige indvandrere og efterkommere har rod i lande, der er præget af en stærk voldskultur.

 

Ikke-vestlige indvandrere er klart overrepræsenterede, når det gælder voldskriminalitet i Danmark.

 

Det gælder den individuelle vold, hvor enkeltpersoner overfalder andre med slag, spark, knivstik eller skud – ofte på åben gade.

 

Det gælder den seksuelle vold mod kvinder, i form af voldtægter og lignende.

 

Og det gælder den organiserede vold, som indvandrerbanderne står for – sammen med andre bandegrupperinger.

 

Banderne optræder som stater i staten

Angrebet på den psykiatriske afdeling i Slagelse var et led i denne organiserede vold. Personalet var magtesløst over for en gruppering, der meget tydeligt demonstrerede, hvor voldsparate de er.

 

Bandevolden er blevet mere og mere omfattende. Væbnede opgør mellem banderne er blevet en del af det engang så fredelige Danmark.

 

Vi ser også væbnede angreb eller trusler mod myndighedspersoner og personale på institutioner – såsom den psykiatriske afdeling i Slagelse.

 

Banderne optræder i stigende grad som små stater i staten.

 

Et civiliseret samfund bygger på, at staten har et voldsmonopol. Det betyder, at selvbestaltede grupper ikke kan bruge våben for at opnå deres mål.

 

Men statens voldsmonopol går mere og mere op i limningen. Bandemedlemmernes ’befrielse’ af Hemin Dilshad Saleh er det seneste eksempel. Bandemedlemmerne gjorde, hvad der passede dem.

 

Det er meget alvorligt, når myndighedernes autoritet på den måde bliver undergravet.

 

Det betyder, at selvbestaltede grupperinger bliver mere og mere dristige med at bruge væbnet magt. Og samtidig svækker det almindelige samfundsborgeres tillid til deres samfund og til deres myndigheder.

 

Så småt kan det begynde at ligge i baghovedet, at man ikke kan vide sig sikker – selv ikke på et hospital.

 

Politiet gør stor indsats

Politiet gør en stor indsats for at holde voldskultur og bandemagt nede. I en række tilfælde har man da også været i stand til at få lokale bandekonflikter under kontrol.

 

Men konflikterne bliver ved med at blusse op nye steder. Og voldsparatheden viser den ene gang efter den anden sit grimme ansigt.

 

Den forstærkede voldskultur og bandernes udvikling til små stater i staten er træk, som for alvor er kommet til vores samfund med indvandringen fra den ikke-vestlige, især muslimske verden.

 

Et mere islamiseret Danmark

Denne voldskultur er vokset ud af de stadig større ikke-vestlige, især muslimske parallelsamfund, der findes i vores land. Disse parallelsamfund udgør i vidt omfang deres egen verden.

 

I denne verden spiller islam en afgørende rolle. Særligt alvorligt er det, at fundamentalistisk islam med dens fjendtlighed over for vores frihedsværdier, har en stor indflydelse.

 

Der er grund til at frygte, at vi ikke bare får et mere voldeligt samfund, men også et mere islamiseret samfund.

 

Mere vold, mere islamisering, flere udgifter

Hele denne udvikling lægger også en stor økonomisk byrde på danskerne. Finansministeriet regnede sig i 2016 frem til, at den ikke vestlige indvandring kostede det danske samfund hele 36 mia. kr. Og her er langt fra alt medregnet – for eksempel udgifterne til at fange Hamin Dilshad Saleh.

 

Det er en alvorlig økonomisk belastning. Men endnu værre er den voksende indflydelse til fundamentalistiske islam og udbredelsen af voldskultur. Og det kan blive meget værre endnu.

 

Dette handler på ingen måde om, at enhver indvandrer fra den muslimske verden udgør en trussel mod vores samfund. De fleste af os kender personer med muslimsk baggrund, som gør en god og konstruktiv indsats.

 

Men det handler om de samlede konsekvenser af en fuldstændig uansvarlig udlændingepolitik. Vi har fået mere voldskultur. Vi har fået mere islamisering. Og vi har fået flere udgifter.

 

Det har befolkningen aldrig bedt om. Men det har uansvarlige politikere trukket ned over hovedet på den.

 

Masseindvandringen fra den muslimske verden truer med at ødelægge vores samfund, som vi kender det.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…