Merkels katastrofale indvandringspolitik eksploderer nu op i hovedet på tyske myndigheder – panikken breder sig, og søforklaringerne står i kø

Natten til søndag blev den sydtyske by Stuttgart ramt af voldsomme uroligheder. Ud af det blå begyndte unge mænd at smadre butiksruder, plyndre, sætte biler i brand, kaste brosten mod politifolk og sparke dem.

 

Ødelæggelserne i den indre by var enorme. En beboer talte om ”krigslignende tilstande” over for avisen BILD.

 

Tyskland er dybt rystet. Men landet er så gennemsyret af konfliktangst og politisk korrekthed, at myndighederne gør alt for at undvige sandheden om, hvad der foregik.

 

”En tysker med hvid hudfarve”

Da politiledelsen i Stuttgart holdt pressemøde om optøjerne dagen efter, at voldsmænd var gået amok, fik offentligheden da også en utroværdig sludder for en sladder om ballademagerne.

 

Optøjerne begyndte, da politiet gennemførte en narkokontrol på gaden. Hurtigt samledes en større skare, der begyndte at gå til angreb på politiet.

 

Politiledelsen forklarede dagen derpå, at narkokontrollen gjaldt ”en 17-årig tysker med hvid hudfarve”.

 

Denne karakteristik var meget usædvanlig og opsigtsvækkende. I de mange tilfælde, hvor kriminalitet begås af indvandrere, bliver dette konsekvent fortiet af politiet. Man afviser at oplyse om etnisk baggrund.

 

Men det gjorde man så alligevel i Stuttgart. Her betonede man ikke bare, at gerningsmanden var tysker, men også, at han havde ”hvid hudfarve”. Her kunne politiet altså åbenbare både race og etnisk baggrund.

 

Hvorfor gjorde man det, når man ellers så konsekvent fortier, at gerningsmænd har mellemøstlig eller anden indvandrerbaggrund?

 

Forklaringen kan vel kun være, at politiledelsen søgte at undgå enhver snak om indvandreres involvering i urolighederne. Derfor blev der kun talt om en ”hvid tysker”.

 

Festaber eller voldelige indvandrere?

Også på anden vis forsøgte politiets top at fjerne fokus fra spørgsmålet om indvandreres rolle i urolighederne.

 

Man talte således om, at voldsmændene kom fra det såkaldte ”partymiljø”. Det vil sige grupper af unge, der holder vilde fester, hvor de jævnligt generer andre mennesker.

 

Men folk med tæt kendskab til denne ”partyscene” afviser pure, at det var den slags festaber, der stod bag optøjerne. (Die Welt)

 

Dette var ikke festdeltagere, der gik over gevind. Dette var voldelige elementer, der angreb politiet med sten og andet, smadrede butiksruder og plyndrede. Tilsyneladende var der inspiration fra volden og plyndringerne i den amerikanske by Minneapolis efter politidrabet på den sorte George Floyd.

 

Politimand: Unge med indvandrerbaggrund

Andre kilder punkterer politiets politisk korrekte version af begivenhederne. Og de er ikke hvem-som-helst.

 

Hans-Jürgen Kirstein, der er formand for det store politiforbund, Gewerkschaft der Poliizei, i delstaten Baden-Württemberg, siger:

 

”Det ser ud, som om det frem for alt var unge med indvandrerbaggrund, der var fremme i forreste række blandt voldsmændene.” (BILD)

 

En overborgmester fra De Grønne tager bladet fra munden

Politimanden Kirstein får støtte fra en anden bemærkelsesværdig kant – nemlig en toppolitiker fra partiet De Grønne. Han hedder Boris Palmer, og han er overborgmester i byen Tübingen, der ligger tæt på Stuttgart.

 

Palmer gav sig til at studere et foto af urolighederne i avisen Stuttgarter Zeitung. Han noterede sig nogle iøjnefaldende træk i forbindelse med voldsmændene:

 

Det var overhovedet ikke til at få øje på nogen kvinder. Mænd alle sammen, unge mænd. Og flertallet af disse unge mænd havde ifølge Palmer ”et udseende, som man i politirapporterne ville omtale som ’mørkhudet’ eller ’sydlandsk’.”

 

Palmer føjer til, at det samme gjaldt næsten alle gerningsmænd på videoerne fra optøjerne.

 

Ifølge flere iagttagere kan man også på i hvert fald én af disse videoer høre råbet: ”Allahu akbar”, ”Allah er størst”.

 

Hvide tyskere fra Iran, Irak og Afghanistan??

Siden er politiet rykket ud med oplysninger, der modvilligt lader skinne igennem, at voldsmændene langt fra bare var ”tyskere med hvid hudfarve”.

 

Selv politiets opgørelse over anholdte medgiver følgende: Der var 24 anholdte. Tolv var tyskere (dvs. tyske statsborgere) heraf tre med indvandrerbaggrund. Tolv andre kommer fra Bosnien, Iran, Irak, Afghanistan og så Portugal.

 

Politiledelsens politisk korrekte forsøg på at hæfte optøjerne op på ”hvide tyskere” er således smuldret.

 

Merkels katastrofale indvandringspolitik

Næsten samtidig med Stuttgart-optøjerne opstod der i øvrigt alvorlige sammenstød mellem beboere og politi i en indvandrerghetto i byen Göttingen (Niedersachsen).

 

Mange beboere er testet positive for corona. Typisk bor der store, børnerige familier i små lejligheder, og det giver særdeles gode betingelser for smitten.

 

Beboerne er blevet sat i karantæne. Men det vil de ikke finde sig i, så de har angrebet politiet med flasker, sten, metalstænger og andet. Otte politifolk er blevet kvæstede. Myndighederne synes ikke at ane, hvordan de skal få styr på situationen.

 

Angela Merkels katastrofale indvandringspolitik, der tog fart med massetilstrømningen i 2015, eksploderer nu op i hovedet på de tyske myndigheder. Der er ingen grund til at tro, at Stuttgart bliver det sidste eksempel.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…