9-årig pige voldtaget af somalier – han trak hende ved benene ind i en skov, og så blev det rigtig modbydeligt

En pige på bare 9 år var en forårsdag i april på vej hjem fra skolen i den lille by Kimstad 20 km fra Norrköping i Sverige.

 

Her blev blev hendes liv måske for altid ødelagt, da hun blev overfaldt af den 39-årige Ahmed Dahir Mahamoud.

 

Den granvoksne afrikaner greb fat i den 9-årige pige og trak hende ind i en busk, hvor han truede hende til tavshed med en kniv. Derefter trak han hende ved benene ind i en skov og udsatte hende for en bestialsk voldtægt.

 

Ahmed Dahir Mahamoud kommer oprindeligt fra Somalia, skriver flere medier blandt andre Nyheter Idag. Men i 2014 fik han svensk statsborgerskab. Han kan derfor ikke udvises.

 

Nu er ham for anden gang dømt skyldig i en særlig grov voldtægt af en mindreårig pige. Det skriver SVT, svensk TV, og netavisen Fria Tider, der overværede retsmødet.

 

Tidligere tolk og dømt for grov voldtægt

Ahmed, der blev registreret i Sverige i 2005, blev svensk statsborger i 2014.

 

Siden da har han arbejdet som somalisk tolk og senest beskæftiget sig med erhvervsuddannelse via Vocational Academy, skriver samhällsnyt.

 

I juni 2018 blev han idømt et år og ni måneders fængsel for skærpet seksuelt misbrug af børn. Han havde i april 2017 narrede en 12 år gammel pige fra et busstoppested og voldtog hende under truslen om at stikke hende med en kniv.

 

Ahmed blev prøv i september sidste år. Det er ikke klart, om der blev foretaget nogen undersøgelse af, om han blev betragtet som rehabiliteret eller nogen risikovurdering for recidivisme ved pædofilt misbrug, skriver Samhällsnyt.

 

Det kunne der tilsyneladende havde været god brug for.

 

Der gik kun godt et halv år før han igen på det groveste igen voldtog en lille pige.

 

Flere medier har skrevet om sagen blandt andet på baggrund af dokumenter fra retssagen.

 

En ualmindelig modbydelig sag

Retsdokumenterne beskriver et frygteligt misbrug af den lille pige, der begyndte med at hun blev trukket ind i en busk:

 

“Bag busken slog han hende på venstre kind med flad hånd og holdt en kniv op mod hendes hals. Hun var så bange, at hun ikke turde se på ham. Han ventede, indtil der ikke var en bil i syne, og trak hende derefter ved benene og på ryggen til en nærliggende skov. Da de kom ind i skoven, viste han hende kniven, som var rød eller sort. Inde i skoven rev han tøjet af hende og smurte hende ind i ler, inklusive hendes hår og mellem hendes ben. ” (citeret via Fria Tider)

 

Teksten fortsætter ifølge netavisen:

”Han tvang hende også til at tage vand og ler ind i munden og ville have, at hun skulle sluge det. Han tog selv et par gennemsiktige handsker. Han rev hende mellem hendes ben, og han bandt hendes hænderne bag på ryggen. Så tog han kvælertal på pige, så hun ikke kunne trække vejret. Hun sparkede med benene, og det rystede meget i hendes krop. Det føltes som om hun skulle dø. ”

 

Manden havde derefter et vaginal samleje med pigen, kyssede hende og stirrede på hende, som det står i dommen.

 

”Før han rejste, sagde han, at hvis du siger noget til politiet eller dine forældre, vil jeg dræbe hele din familie. Da han sagde det, holdt han kniven op,” står der.

 

I straffen for voldtægt af den 9-årige pige dømmes han for ekstremt grovt overfald, kidnapning og overfald til 11 års fængsel. Desuden skal han betale erstatning til den ni-årige pige på 240.000 Svenske kroner.

 

Anklageren ville også have den 39-åringen dømt for mordforsøg, fordi han tog kvælertag på pigen.

 

 

Men retten mente, at han gav slip, før hun mistede bevidstheden. Derfor betragtede retten det som ekstremt skærpet overfald, skriver SVT, der iøvrigt kalder gerningsmanden med somalisk baggrund for “nörrköbingbo” .

https://samnytt.se/ahmed-slapade-ivag-och-valdtog-gratande-nioaring-under-knivhot-ska-doda-din-familj/

 

Sverige vil gerne kalde sig en humanitær stormagt. Men det er piger som den 9-årige, der betaler prisen for myndighedernes ‘humanisme’.

 

De mener, at humanisme demonstreres ved at underlægge sig migranter fra Mellemøten, Afrika og andre dele af verden med en helt anden kultur og et grundlæggende andet menneskesyn og ikke mindst et andet syn på kvinder. Som i tilfældet Ahmed.

 

Han får ophold – men er han overhovedet flygtning?

 

Han får statsborgerskab – med hvilken begrundelse?

 

Han arbejder som tolk – aner myndighederne om det, han tolke, er løgn?

 

Han voldtager et barn på 12 år – men får en lempelig straf og bliver prøveløsladt.

 

Han går frit omkring og voldtager endnu et barn.

 

To piger og deres familie får sandsynligvis deres liv ødelagt for altid.

 

Og der er mange som dem. Også i Danmark.

 

Hvem husker ikke den 16-årige pige, der blev gruppevoldtaget i 2015 af fire mænd fra Irak på et marked i Vorbasse.

 

I Somalia, Irak og andre ikke-vestlige ofte muslimske lande har man et helt andet syn på piger og kvinder end man har det i Sverige og Danmark.

 

Kulturene er vidt forskellige og spiller en afgørende rolle for menneskers adfærd.

 

Men den kendsgerning vil myndighederne fortsat ikke se i øjnene og de vil slet ikke drage konsekvensen og stoppe indvandringen.

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…