Islamister på Rådhuspladsen sørger over Soleimani fra det iranske forbryderregime – “pak kufferten og rejs tilbage”

Omkring 80 personer samlede sig søndag ved 18-tiden på rådhuspladsen for at sørge over Qassem Soleimani.

 

Han var leder af Quds-styrken i Irans Revolutionsgarde og havde mange menneskers liv på samvittigheden. Han planlagde nyt angreb mod amerikanerne. Det vat begrundelsen for, at dræbe ham 3. januar ved et amerikanske luftangreb.

 

Billeder fra Rådhuspladsen viser, at der er sat et lille bord op med billede af Soleimani og andre af de dræbte i luftangrebet 3. januar.

 

Det var shia-islamister relateret til Imam Ali Moskéen, som havde arrangeret mindehøjtidelighed på Rådhuspladsen for Qasim Soleimani og andre ‘martyrer’, der blev dræbt under fredagens vellykkede angreb mod den terroristiske iranske general. (Uriasposten.dk)

 

Mindehøjtideligheden i København er blevet kritiseret skarpt fra en række danske politikere.

 

Pia Kjærsgaard er dybt forarget:

“Det er beskæmmende, at nogen som helst ønsker at hylde ham. Og endnu mere at det sker her i Danmark. Folk der hylder ham, må ønske iranske tilstande i Danmark. Nej tak siger jeg. Og samtidig minde om at ingen bliver tvunget til at være i Danmark,” skriver hun på Facebook.

 

De Konservatives udenrigsordfører, Naser Khader, kaldt arrangementet “dybt, dybt forkasteligt”. (B.T.)

Socialdemokraten Lars Aslan Rasmussen, der selv er kurder skriver på Facebook , at de skal pakke kufferten og rejse tilbage til Iran.
TIL TERRORSYMPATISØRERNE PÅ RÅDHUSPLADSEN, PAK KUFFERTEN!! I min barndom på Nørrebro er jeg vokset op med iranske flygtninge. Jeg kan huske hvordan mange af mine venners forældre var blevet voldsomt torteret af det iranske præstestyre, mens andre i deres familier var blevet myrdet eller sad i fængslet. Og nu…. Her på en sjaskvåd søndag i 2020 skal jeg og mine barndomsvenner så se hvordan Qassem Soleimani, den nu afdøde militære leder af det iranske forbryderregime, bliver mindet med sang og lys på Rådhuspladsen😭 Folk der lever og bor i vores samfund, hylder altså i ramme alvor en massemorder, der stod i spidsen for et regime, der har myrdet hundredetusinde af uskyldige mennesker, sendt små børn indover minefelter og som hænger homoseksuelle fra kraner.. Helt ærligt, alle jer uintegrerede idioter der lige nu står på Rådhuspladsen, Når I har fået tørt tøj på igen, så pak kufferten og rejs ned til mullaherne i Iran, som I elsker så højt. Og hvis I har dansk statsborgerskab, så byt det med en af de mange forfulgte iranerne der har brug for vores beskyttelse!
Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…