Al-Qaeda opfordrer til at angribe Rasmus Paludan

Rasmus Paludan under en demonstration i Danmark

Terrororganisationer, Al-Qaeda, opfordrer til direkte angreb på den islamkritiske danske politiker, Ramus Paludan.

 

Ifølge onlinemagasinet One Ummah har terrornetværket Al-Qaeda udsendt en direkte trussel mod satiremagasinet Charlie Hebdo, som trykte tegninger af profeten Muhammed.

 

For nylig har de genoptrykt deres tegningerne. Og det har fået Al-Qaeda til at rette en direkte trussel mod magasinet.

 

Samtidig opfordrer de også deres tilhængere til at angribe fire navngivne personer. En af disse personer er danske Rasmus Paludan, skriver B.T.

Han har de seneste tiltrukket sig stor opmærksomhed ved at spille fodbold med Koranen og brænde eksemplarer af Koranen på offentlige steder – og ikke blot i Danmark men også i Sverige.

Tre andre personer er også på listen

Foruden Rasmus Paludan omfatter listen også den svenske tegner Lars Vilks, den danske tegner Kurt Vestergaard, og den hollandske politiker Geert Wilders.

 

Danske Kurt Vestergaard er tidligere blevet angrebet i eget hjem af en somalisk mand. Den somaliske mand var her bevæbnet med en økse. Vestergaard nåede dog at låse sig inde i et sikkerhedsrum i hans hjem.

Charlie Hebdo er blevet angrebet

Efter terrororganisationens trussel mod det franske magasin angreb og sårede en 18-årig islamist to personer foran deres tidligere kontor i Paris.

 

Den 18-årige tog skylden for angrebet, og angav genoptrykningen af Muhammed-tegningerne som årsag.

 

Ifølge politiets efterretningstjeneste, PET, skærpet sikkerheden omkring ham. Dette er sket som følge af truslen fra Al-Qaeda og efter angrebet i Paris.

 

En tidligere PET-chef har til B.T. udtalt, at han ikke ser terrortruslen mod den islamkritiske politiker som nogen overraskelse.

 

Fra dagens.dk

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…