Corona-smitten tager igen fart herhjemme – nu er det på tide, at man ser sandheden om indvandring og corona i øjnene

 

Corona-smitten er igen begyndt at vokse i Danmark. I uge 31 var der omtrent dobbelt så mange smittede som i ugen før, 429 bekræftede tilfælde mod 227. Og den seneste weekend bragte 207 nye positive tests med sig – dobbelt så mange som weekenden før.

 

Vi ser den samme opadgående smittekurve i andre lande – herunder vores naboland Tyskland, der meget langt har haft samme corona-forløb som os.

 

Situationen får nu Kåre Mølbak, faglig direktør på Statens Serum Institut, til at advare mod at gå videre med den planlagte genåbning af samfundet til den såkaldte fase fire. De politiske partier skal ellers til at forhandle om denne nye åbning fra 12. august.

 

Fase 4 af genåbningen omfatter blandt andet diskoteker, spillesteder og nattelivet i øvrigt. Og det er specielt her, Mølbak vil slå bremserne i.

 

Til dagbladet Ingeniøren siger han, at ”det ikke er noget, som jeg kan anbefale sundhedsfagligt, at man går videre med”.

 

Formentlig vil politikerne rette ind efter Mølbaks vurdering, når de mødes den 12. august.

 

Sundhedsminister Magnus Heunick har allerede klart tilkendegivet dette på regeringens vegne. Der vil nok komme nogle kritiske bemærkninger fra dele af oppositionen, men også den vil bøje sig for den faglige vurdering.

 

Udenlandsk arbejdskraft

Den øgede smitte har nok noget at gøre med, at nogle danskere er begyndt at slappe for meget af forhold til at holde afstand, være konsekvente med håndhygiejnen og undgå store kompakte forsamlinger.

 

Men en stor del af den nye smitte hænger sammen med indvandring.

 

Denne smitte udspringer især to steder fra:

 

Det ene er Danish Crowns slagteri i Ringsted, hvor der arbejder mange østeuropæere. Slagteriet har sikkert ganske strikse sikkerheds- og sundhedsforskrifter. Og disse forskrifter bliver formentlig overholdt af langt de fleste af de østeuropæiske arbejdere, når de står i produktionen.

 

Men fra det enorme smitteudbrud på Europas største slagteri, Tönnies i Tyskland, ved vi, at det kan gå gruelig galt, fordi disse arbejdere lever, spiser og transporteres tæt sammen. Hvis der bare er nogle få stykker, der kommer ind i landet med smitten i sig, kan det hurtigt komme ud af kontrol.

 

Noget tyder på, at også Danmark har brug for en strammere kontrol i forhold til den midlertidige indvandring af udenlandsk arbejdskraft.

 

Somaliske indvandrere

En anden stor kilde til den stigende corona-smitte har at gøre med specielt ikke-vestlig indvandring.

 

Aarhus har ligesom andre dele af landet oplevet en markant stigning i corona-smitte på det seneste. På bare en uge er der således registreret 104 nye tilfælde af corona-smitte i kommunen.

 

Denne ildevarslende stigning er i høj grad koncentreret omkring det somaliske indvandrermiljø i byen.

 

Ifølge de seneste oplysninger kommer tre ud af fire af sidste uges nye smittetilfælde i Aarhus fra det somaliske miljø. Tre ud af fire.

 

Somalierne udgør kun 1,4 procent af befolkningen i Aarhus Kommune. De er således helt ekstremt overrepræsenterede, når det gælder corona-smitte.

 

En nylig opgørelse fra Statens Serum Institut viser, at kun 41 procent af corona-tilfældene her i landet findes blandt etniske danskere.

 

Studieværtens hellige forargelse

I maj kunne Seruminstituttet fortælle, at borgere med ikke-vestlig baggrund udgjorde 18 procent af de smittede, mens de kun udgør 9 procent af befolkningen.

 

Men venstreorienterede og politisk korrekte journalister har i vidt omfang fortiet denne virkelighed.

 

En del af disse politisk korrekte reagerer med aggression, når de faktiske forhold bliver påpeget.

 

Tirsdag aften var en studievært på TV2 News således ved at eksplodere af hellig forargelse, da folketingsmedlem Lars Boje Mathiesen fra Nye Borgerlige fremdrog kendsgerningerne om coronas store udbredelse i de ikke-vestlige indvandrermiljøer.

 

En journalist på TV2’s hjemmeside følte sig også kaldet til at spørge kritisk, hvorfor man overhovedet skulle nævne, at smitten var så udbredt blandt ikke-vestlige indvandrere. Den pågældende journalist kommer fra en TV-station, der gerne har fortalt, at rumænske arbejdere var smittebærere i Ringsted …

 

Parallelsamfund

Den Korte Avis har løbende omtalt den markante sammenhæng mellem ikke-vestlige indvandrermiljøer og corona-smitte. Det gør vi af to grunde, som burde være fuldstændig indlysende:

 

For det første: Hvis man skal sætte effektivt ind over for corona-smitte, må man naturligvis vide, hvor den forekommer og hvorfor.

 

For det andet: Hvis man skal forstå, hvilke konsekvenser den massive ikke-vestlige indvandring har for det danske samfund, må man inddrage corona-truslen i den forbindelse.

 

Som Den Korte Avis har påpeget flere gange, er den særligt udbredte corona-smitte tæt forbundet med ikke-vestlige, overvejende muslimske parallelsamfund, der i vidt omfang lever deres eget liv.

 

Mange i disse parallelsamfund er dårlige til dansk, og de er ikke særligt engagerede i det danske samfund. Deres familiefølelse er enormt stærk, men der er ikke meget samfundssind.

 

Det har mange konsekvenser for det danske samfund. Én af de alvorlige er corona-smitte.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…