26-årig udsat for grov vold af tre mænd – nu efterlyser politiet en kvinde, der fik dem stoppet

Københavns Vestegns Politi efterlyser et kvindeligt vidne i forbindelse med et groft overfald den 4. januar ca. kl. 23 på Brandholms Alle i Rødovre.

 

Overfaldet blev begået af flere gerningsmænd mod en 26-årig mand og kvinden kom kørende forbi overfaldet i en orangefarvet bil – formentlig en Peugeot. Hun valgte at stoppe og rettede henvendelse til overfaldsmændene, som herefter flygtede fra stedet.

 

”Det er vores opfattelse, at hun var årsag til, at den grove vold ikke udviklede sig yderligere og vi vil meget gerne i kontakt med kvinden, siger politikommissær Ole Nielsen. Kvinden politiet søger, havde angiveligt udenlandsk baggrund og bar tørklæde.

En person fængslet i sagen

I går blev en 25-årig mand varetægtsfængslet i foreløbig fire uger i sagen. Han er mistænkt for at sammen med to andre gerningsmænd at have deltaget i overfaldet, hvor voldsofrets liv var i fare.  Københavns Vestegns Politi leder fortsat efter de to andre gerningsmænd og hører gerne fra øvrige vidner.

 

Har du information om det kvindelige vidne eller har du andre informationer i sagen, så kan Københavns Vestegns Politi træffes på 43861448

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…