24-årig kvinde kørte med tog – så begyndte en afrikaner at befamle hende

Foto: Politiet

Søndag den 8. september 2019 omkring klokken 07.00 blev en 24-årig kvinde befølt i skridtet uden på tøjet af en ukendt mand i et S-tog kørende fra Lyngby mod Virum, og Nordsjællands Politi efterlyser nu den formodede gerningsmand.

 

Beklager den sene efterlysning

”Indledningsvis vil vi gerne beklage, at efterlysningen først bliver offentliggjort nu. Der er forskellige årsager til, at den er faldet imellem flere stole, men uanset hvad skulle den have været samlet op tidligere. Selvom det heldigvis er sjældent, at en efterlysning af denne type ligger så længe, så er det på flere måder ikke optimalt, og vi vil derfor tage et kig på vores procedurer,” fortæller vicepolitiinspektør Matias Arvidsen fra Nordsjællands Politi.

 

Har været efterlyst internt i politiets egne rækker

”Når det er sagt, så håber jeg, at vi også kan fokusere på selve efterlysningen, så vi finder ud af, hvem manden på billederne er. Den formodede gerningsmand har allerede været efterlyst internt i politiets egne rækker, og da det ikke har ført til en identifikation, efterlyser vi ham nu offentligt. Forholdet er måske ikke dugfriskt, men jeg både tror og håber på, at nogen kan genkende ham,” slutter Matias Arvidsen.

 

Politiet har udsendt dette signalement

• Mand
• Afrikansk af udseende
• Cirka 35 år
• 175 cm høj
• Almindelig af bygning
• Med kort sort hår

 

Hvis du ved noget, vil Nordsjællands Politi gerne høre fra dig på telefon 114

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…