To indvandrere frarøvede 18-årig telefon, da han indhentede dem og tog den tilbage, overfaldt de ham igen …

Midt- og Vestsjællands Politi ønsker hjælp fra offentligheden til at fastlægge identiteten på to personer, der mistænkes for at have begået gaderøveri.

 

Den 14. marts 2020 kl. 12.10 blev en 18-årig mand frarøvet sin telefon foran Netto på Tølløsevej i Hvalsø på Midtsjælland. Den 18-årige blev udsat for halsgreb af den ene gerningsmand, hvorefter den anden gerningsmand vristede mobiltelefonen ud af hånden på den forurettede.

 

De to gerningsmænd løb derefter fra stedet mod en gangtunnel, som fører under sporene ved Hvalsø Station, hvor den forurettede indhentede dem og fik hevet telefonen ud af hånden på den ene gerningsmand.

 

Blev udsat for kvælertag og sparket i hovedet

Den forurettede blev i gangtunnellen igen udsat for kvælertag samt væltet ned på jorden og tildelt flere spark på kroppen og i hovedet.

 

De to gerningsmænd lykkedes ikke med at få telefonen med sig, men løb i stedet op til Hvalsø Station, hvor vidner har set dem stige på toget i retning mod Holbæk/Kalundborg.

 

Midt- og Vestsjællands Politi har indtil nu forgæves forsøgt at identificere gerningsmændene på andre måder, men offentliggør nu billederne i håb om, at borgerne har kendskab til identiteten på de to mistænkte eller har oplysninger om, hvor de færdes.

 

 

De efterlyste beskrives som:

A.:

Ung mand, ca. 15-17 år, anden etnisk baggrund end dansk, ca. 170-175 cm, spinkel til almindelig af bygning, mørkt hår.

 

Iført sort dunjakke med hvidt Ellesse-logo foran på brystet, spraglet halsedisse, blå cowboy-bukser samt sorte sko med hvide såler.

 

Medbragte mørk rygsæk.

B.:
Ung mand, ca. 15-17 år, anden etnisk baggrund end dansk, ca. 160-165 cm, spinkel af bygning, mørkt hår, havde lille/begyndende overskæg.

 

Iført sort dunjakke samt sorte/mørke bukser samt sorte sko.

 

Oplysninger til sagen skal rettes til Midt- og Vestsjællands Politi på 114 eller 4635 1448

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…