14 personer anholdt, da de var i gang med uhyggelig indvandrervold i Aarhus Vest

Foto: Ole Sørensen

I det vestlige Aarhus, hvor blandt andet Gellerupparken ligger, bor der mange indvandrere fra Mellemøsten. En del af dem har deres helt eget forhold til lov og orden.

 

De har ingen respekt for danske myndigheder. De gør, hvad der passer dem, og de ordner deres indbyrdes konflikter ved selvtægt – nogle gange af den brutale slags.

 

De gør kort sagt alt det, som fornuftige mennesker advarede stærkt mod, da Marianne Jelved, Mogens Lykketoft og andre dybt uansvarlige politikere åbnede for den ikke-vestlige masseindvandring til Danmark.

 

Det seneste eksempel kom sent onsdag aften.

 

Her blev Østjyllands Politi opmærksom på, at et større antal gerningsmænd i det vestlige Aarhus var i færd med at foretage, hvad man kalder “ulovlig frihedsberøvelse af flere personer i området”. Kidnapninger som TV2 Østjylland kalder det.

 

Politifolk kunne se flere køretøjer og personer opholde sig i området. Et større antal gerningsmænd var tilsyneladende i færd med at tvinge nogle personer ind i nogle biler for at gøre et eller andet ved dem.

 

Sagen er omtalt i politirapporten fra Østjyllands Politi.

 

Biljagt

Da politiet kørte frem mod bilerne, opstod der en situation, hvor man efter en kort biljagt fik standset en bil og anholdt fire personer med tilknytning til sagen.

 

Tre andre biler kørte fra stedet, men politiet fik dem standset på E45 ved Vejle. Motorvejen måtte kortvarigt lukkes ned på grund af denne jagt.

 

Denne aktion resulterede i, at yderligere ti personer blev anholdt. Anholdelserne foregik forholdsvist udramatisk. I to køretøjer fandt politiet to mænd, der befandt sig i bilerne “imod deres vilje”. Med andre ord: De blev holdt fanget.

 

Bander

”På nuværende tidspunkt er det politiets opfattelse, at der er tale om en isoleret hændelse mellem to bandegrupperinger, og at det bunder i en personlig strid, ” siger politiinspektør Michael Kjeldgaard.

 

De 14 anholdte er alle mænd i alderen fra 19 til 33 år. De fremstilles alle i grundlovsforhør ved Retten i Aarhus kl. 16. Anklagemyndigheden vil ved grundlovsforhøret anmode om dørlukning, hvorfor der ikke kan oplyses yderligere.

 

Sådan kan det danske samfund bruge en masse ressourcer på krige mellem forskellige indvandrergrupperinger. Ressourcer, der kunne være brugt på bedre forhold for de ældre, mere uddannelse eller en indsats for klimaet.

 

Politikere og embedsmænd løber fra ansvaret

Det er helt efter bogen. Da masseindvandringen til Danmark tog fart lød der stærke advarsler mod, at man på den måde importerede en voldskultur, som kunne forvolde stor skade på det danske samfund med dets høje tillid og store omsorg for hinanden.

 

Alligevel fortsatte Marianne Jelved, Mogens Lykketoft og alle mulige andre politikere med deres vanvidsprojekt. Også borgerlige politikere bærer et stort ansvar for, at det danske samfund på den måde blev ramt af selvdestruktion.

 

Men ingen af de ansvarlige personer bliver stillet til ansvar. De kommer ikke til at lide for deres beslutninger.

 

De, der kommer til at lide, er almindelige danskere. Især dem, der bor i eller tæt på de indvandrertætte områder.

 

Et samfund, der havde høj tillid og stærke fælles værdier mellem borgerne, plages nu af parallelsamfund, islamiske værdier og voldskriminalitet.

 

Det er ikke kommet ved et uheld. Det er kommet, fordi politikere og embedsmænd besluttede hen over hovedet på befolkningen, at sådan skulle det være.

 

Men ingen af dem tager ansvaret for, hvad de har forårsaget. Og nogle af dem fremturer endda med, at vi skal åbne endnu mere for ‘berigelsen’ fra den ikke-vestlige, især muslimske indvandring.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…