Video: Voldtægt af kvinder, der er krigsbytte, er ikke voldtægt i Islam, siger en kvinde fra Islamisk Stat

Islamisk Stat muslimerne har begået grusomme overgreb på tusindvis af Yazidi-kvinder. En kvinde med niqab, der er gift med en mand fra Islamisk Stat, forklarer på en video, der er bragt i Daily Mail, hvordan det hænger sammen:

 

“De var krigsfanger, og de blev slaver, det står i koranen. De er ejendom, så i islam må man bruge dem, det er ikke voldtægt i islam. Fordi de er ejendom er det dine slaver. Hvis det står i koranen, hvem er så jeg, at stille spørgsmålstegn ved det” ?

 

 

Den islamiske og den vestlige verden er forskellig i tankegang

 

Den islamiske versus den vestlige verden er vidt forskellige, ikke bare som systemer, men også i tankegang.

 

Der har netop været en artikel i denne avis, hvor man får et glimt af forskellen i tankegang.

 

Det var den om Abdirahman Muhidin’s restaurant som blev lukket ned, på grund af ekstremt dårlig hygiejne og forkert håndtering af fødevarer.

 

Fødevarestyrelsen havde igen og igen med påbud, bøder og pædagogisk med rådgivning og gode råd vist, hvordan han skulle tage affære, hvis han fortsat ønskede at drive restaurant.

 

Alligevel lykkedes det Abdirahman, at placere årsagen til lukningen væk fra ham selv, og over på Fødevarestyrelsen. Det var som følge af en misforståelse, affødt af dårlig instruktion.

 

Selv derude, langt forbi “problem i tredie stadie”, formår han ikke at kigge indad, og påtage sig skyld og ansvar.

 

Tankegangen kan ikke vendes. Den er permanent rettet udad, og kontrollen – “locus of control” – ligger udenfor ham selv.

 

Sagt på en anden måde, så er tænkningen fuldstændigt tunet ind på inshallah – om Allah vil.

 

Det er kort og godt ikke ham der styrer, og dybest set er det derfor heller ikke hans ansvar – ikke hans skyld – når der i køkkenvasken står ulækkert vand med madrester, hvori der ligger en gammel karklud og flyder. (denkorteavis.dk)

 

På samme måde er tankegangen omkring voldtægt vidt forskellig. Det vi i vores samfund opfatter som voldtægt, er på ingen måde voldtægt i en islamisk tankegang.

 

Det er derimod krigsbytte og en rettighed.

 

Den er lige så modsat, og kan heller ikke vendes.

 

Voldtægter mere end fordoblet siden 2015 

Poul Erik Andersen skrev den 9. november 2017 : “Den uhyggelige stigning i antallet af voldtægter tog for alvor fart i 2015.

 

Det år blev der i løbet af årets første ni måneder anmeldt 265 voldtægter.

 

Året efter i 2016 steg antallet, i ligeledes de første ni måneder, til i alt 542, for til slut at lande på 648 anmeldte voldtægter”. (denkorteavis.dk)

 

Når antallet af voldtægter eksploderer på denne måde, i takt med influx af muslimske mænd, trods en kæmpe integrationsindsats, så er årsagen ikke at finde i dårlig opdragelse og manglende dannelse – et hul der kan fyldes ud – men i en grundlæggende anderledes opfattelse af hvad der er tilladt og forbudt, rigtigt og forkert.

 

Både reglerne er nogen andre, og tankegangen er forskellig for en muslim, og det vi opfatter som et hul, kan ikke fyldes med civiliserede input.

 

Moral i massive doser hjælper ikke, for han har en helt anden opfattelse af, hvad høj moral er. I hans verden, følger man koranen, og lever man som en god muslim, så har man en høj moral. Punktum.

 

Koranen legitimerer det vi kalder voldtægt

Robert Spencer, som sandsynligvis er den ikke-muslim, der ved mest om islam, beskriver “Daily Mail” som den værste avis i den vestlige verden.

 

I en artikel fra den 14 marts 2019, forsøger avisen at rense islam for at legitimere voldtægt, ved brug af sura 24, vers 33 : “Force not your slave-girls to whoredom”. (dailymail.co.uk)

 

Imidlertid så drejer denne sura sig udelukkende om, at slavinder ikke må tvinges til prostitution.

 

Man må ikke bruge krigsbyttet som en måde at tjene penge på, men udelukkende som sex-slaver.

 

Koranen er krystalklar på dette punkt. “Tilfangetagelse af vantro piger og deres brug som sex-slaver er tilladt i koranen. Ifølge islamisk lov, så kan muslimske mænd tage “fanger af højre hånd” (4:3, 4:24, 33:50). (jihadwatch.org)

 

Når Daily Mail bruger en sura der handler om prostitution, til at rense islam for at legitimere voldtægt, så er det vildledning.

 

Man inducerer bevidst interferrens for at skabe forvirring, og det eneste man kan bruge den misinformation – “fake news” – til, er som udtryk for, at avisen i tråd med så mange andre mainstreammedier, står på samme side som islam.

 

Så længe der er krig……….. 

Som nævnt indledningsvist, det vi kalder voldtægt opfattes ikke som voldtægt i en islamisk verden. Både regler og tankegang er forskellig.

 

En kuwaitisk politiker spurgte på et tidspunkt en Stormufti : “Hvordan er loven om sex-slaver” ? (jihadwatch.org)

 

Mufti’en svarede : “Med loven om sex-slaver, så skal der være en muslimsk nation i krig med en kristen nation, eller en nation som ikke er af religionen, ikke af religionen islam. Og de skal være krigsbytte”.

 

Så, så længe der er krig og krigsfanger, lige så længe gælder loven om sex-slaver.

 

Og den krig (Dar-al-harb) består, indtil alt i verden er underlagt islams hus (Dar-al-islam).

 

En muslimsk mands “mælk og honning”

Når nu den muslimske mand har lært, at sex-slaver er hans ejendom og ret “milk al-yamin”, så er han opdraget og skolet efter et system, hvor det vi kalder voldtægt, aldeles ikke er voldtægt i hans øjne.

 

Men ikke nok med det.

 

Når vi prøver at fortælle ham, lære ham, at det er forkert, ligesom Fødevarestyrelsen prøvede med Abdirahman, så er han ude af stand til at indadprojicere og kigge indad, simpelthen fordi sådan tænker en muslim ikke.

 

Der tænkes udelukkende udad, og årsagen findes udenfor i Allahs vilje, og hvis der i forbindelse med problemer er tale om skyld, så ligger det udenfor og alle andre steder end hos ham selv. Hos Fødevarestyrelsen. Hos danskerne.

 

Så både i system og tankegang er vi som folk så langt fra hinanden, som det overhovedet er muligt at komme.

 

Som dag og nat

Det forklarer, hvorfor det er så svært at “flytte noget” i integrationsindsatsen, for muslimer kan generelt ikke flyttes.

 

De tænker anderledes, ja faktisk modsat, og de er rundet af et helt andet system. Dertil er det strengt forbudt, og det samme som frafald, at integrere sig i de vestlige samfunds frihedsværdier.

 

Den urokkelighed afspejles i en IS-kvindes udtalelse til Daily Mail :

 

“De var krigsfanger, og de blev slaver, det står i koranen.

 

De er ejendom, så i islam må man bruge dem, det er ikke voldtægt i islam. Fordi de er ejendom er det dine slaver.

 

Hvis det står i koranen, hvem er så jeg, at stille spørgsmålstegn ved det” ?

 

Hele situationen opfatter “de og vi” forskelligt

Det mange vesterlændinge ser som “to fluer med et smæk” – både en god humanitær håndsrækning og en løsning på et demografisk problem, er i islam en doktrin og jihad ved (im)migration – hijra(h). (politicalislam.com, al-islam.org)

 

Hijrah eller hidjra findes symboliseret i Muhammeds rejse fra Mekka til Medina (år 622).

 

Islam har været i krig i snart 1400 år. Over tid er der generelt intet sket med denne indstilling og viljen til integration. Det betragtes som nævnt som frafald. Der er generelt heller intet sket i relation til ændringer af islam som system. En reformation vil være blasfemi, for Allahs ord er ukrænkelige.

 

Det gør islam urørlig, og situationen fastlåst.

 

Det er dårlige odds for ligestillede liv i fredelig sameksistens.

 

Fremtiden for kvinden – sådan som den tegner sig

Takket være “vore” politikere og de utallige internationale forpligtelser de har bundet os op på, et infiltreret og islamiseret FN, og ikke mindst medlemskabet af et islamofilt EU, så er det retningslinjerne der udgår fra islam, og en deraf følgende mandschauvinistisk primitiv tankegang der vinder frem i vore samfund.

 

Dermed er odds’ene for den fri utildækkede kvinde særligt ringe.

 

I takt med islamiseringen vil hun blive stadigt mere lovløs, og antallet af voldtægter vil fortsætte med at stige i fremtiden.

 

Den civiliserede voldtægtsopfattelse vil blive trængt i baggrunden, og hun vil i stadigt højere grad blive betragtet som “fair game” og krigsbytte – den muslimske mands rettighed.

 

Til sidst vil den fri kvinde være blot et minde. Et overgangsfænomen fra en stor civilisations tid.

 

Steffen Wernberg-Møller      

 

 

https://denkorteavis.dk/2019/abdirahmans-restaurant-blev-lukket-paa-grund-af-staerkt-uhumske-forhold-men-han-siger-at-det-er-danskernes-skyld/

Abdirahmans restaurant blev lukket på grund af stærkt uhumske forhold – men han siger, at det er danskernes skyld…

I fredags lukkede Fødevarestyrelsen en restaurant ved navn Shiffa Bar and Restaurant. Den ligger i Bazar Vest, der ligger i nærheden af ghettoområdet Gellerupparken. Inden man skred til lukn…

denkorteavis.dk

——

 

https://denkorteavis.dk/2017/nu-er-det-helt-ude-af-kontrol-i-aarets-foerste-ni-maaneder-blev-der-voldtaget-mere-end-to-kvinder-om-dagen-og-blandt-de-doemte-er-naesten-halvdelen-ikke-vestlige-indvandrere/

Den Korte Avis | Helt ude af kontrol: Der bliver voldtaget mere end to kvinder om dagen, og blandt de dømte er der stor overvægt af indvandrere

Tidligt lørdag morgen den 12. august 2017 anmeldte en 18-årig kvinde fra Ringsted, at hun ved to-tiden om natten var blevet overfaldet bagfra og tvunget ned på jorden og voldtaget.

denkorteavis.dk

 

——-

https://www.dailymail.co.uk/news/article-6792049/ISIS-wife-defends-jihadis-rape-murder-Yazidi-women-allowed-Quran.html?ito=email_share_article-bottom

ISIS ‘wife’ defends jihadis’ rape and murder of Yazidi women because it is ‘allowed in the Quran’ | Daily Mail Online

Speaking directly to a mobile phone camera, the ISIS woman described her interpretation of the Quran as a justification for the rape and murder of Yazidi women held by militants as sex slaves.

www.dailymail.co.uk

——

https://www.jihadwatch.org/2019/03/its-not-rape-in-islam-isis-muslima-says-jihadis-rape-of-non-muslim-women-is-allowed-in-the-quran

“It’s not rape in Islam”: ISIS Muslima says jihadis’ rape of non-Muslim women is “allowed in the Quran” – jihadwatch.org

The Daily Mail, the worst paper in the Western world, undertakes here to defend Islam and the Qur’an from charges that they condone the sexual enslavement of Infidel women, citing Qur’an 24:33, “Force not your slave-girls to whoredom.”

www.jihadwatch.org

———————-

 

https://www.politicalislam.com/migration-as-jihad/

Migration as Jihad – Political Islam

Migration is part of the doctrine of jihad. Migration is so important that the Islamic calendar is based upon the Hijra, Mohammed’s migration from Mecca to Medina.

www.politicalislam.com

—————————

 

https://www.al-islam.org/immigration-and-jihad-ayatullah-murtadha-mutahhari

Immigration and Jihad | Books on Islam and Muslims | Al-Islam.org

This booklet is a record of a series of lectures.The discussions in these three lectures revolve around the concepts of both immigration (hijra) and jihad (struggle, or fighting back).

www.al-islam.org

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…