Video: Hun sejlede illegale migranter ind i Europa – nu får hun stående bifald i EU

Torsdag den 3. oktober 2019 var der møde i LIBE-udvalget i Europa-Parlamentet. Det er det udvalg, der beskæftiger sig med grænser, migration, politisamarbejde osv.

 

Carola Rackete fra Tyskland var blandt talerne. Hun er kaptajn på et Seashepard-skib.

 

Hun brød i Middelhavet den blokade, som den forhenværende italienske indenrigsminister Matteo Salvini fra partiet LEGA, gennemførte.

 

Blokaden betød, at skibe var forhindrede i at gå i havn i Italien, hvis de medbragte migranter.

 

Det blæste Rackete på – og i forsøget på at komme i land påsejlede hun et italiensk politiskib; hun bragte de facto politibetjentes liv i fare!

 

Af de folk, hun har sat af, er foreløbig 3 mistænkte for drab, voldtægt og tortur i Libyen. Det er altså ikke Guds bedste børn, hun satte i land.

 

Venstrefløjen i parlamentet elsker hende. Hun er selve symbolet på kampen imod grænsekontrol og stram udlændingepolitik.

 

Derfor hyldede venstrefløjen hende også – med klapsalver i omkring et minut; ja, tilmed stående applaus. Det er folk som hende, en meget stod del af parlamentet støtter op om.

 

Jeg optog en video af klapsalverne, da jeg synes danskerne skal se, hvad der foregår af vanvittige ting i Europa-Parlamentet. (Desværre kan videoen ikke konverteres til DKA. Derfor bringer vi en anden video fra YouTube med samme klapsalver:)

 

a

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…