Vagtmand i byggemarked passede bare sit arbejde – så gav mellemøstlig mand ham et spark i skridtet

Søndag kl. 15.13 blev en butiksdetektiv opmærksom på en person ved Bauhaus i Anelystparken i Tilst. Butiksdetektiven syntes, at manden udviste mistænkelig adfærd, og han besluttede derfor at følge efter ham inde i butikken. Ved værktøjsgangen bemærkede detektiven, at manden tog en pakke fra området med hobbyknive, og han fulgte ham derefter lidt rundt i butikken.

 

På et tidspunkt mistede detektiven ham dog af syne, så da manden gik igennem kasselinjen uden at betale for noget, fulgte butiksdetektiven i første omgang bare efter, da han ikke vidste, om manden i mellemtiden havde lagt varerne fra sig. Ude på parkeringspladsen så detektiven dog, at manden nu tog pakken med kniven op fra bukselinningen og pakkede kniven ud, hvorefter han gik hen til et busstoppested.

 

Detektiven tilkaldte forstærkning og gik herefter hen til manden, præsenterede sig og gjorde ham opmærksom på, at han havde set ham tage kniven fra Bauhaus uden at betale for den og bad ham følge med tilbage til butikken. Manden sagde, at han havde kastet kniven fra sig, men fulgte alligevel, i første omgang, med vagten.

 

Kort efter forsøgte manden dog at rive sig fri, og da det ikke lykkedes, stødte han to gange sit knæ i skridtet på vagten, hvorefter han gav vagten et knytnæveslag i ansigtet. Herefter kom to andre personer løbende og skubbede vagten væk, hvorefter manden fik held til at løbe fra stedet. De to personer satte sig herefter ind i en bil og kørte fra stedet.

 

Røveren beskrives som:

 

  • Mellemøstlig af udseende
  • 15-18 år
  • 175-180 cm høj
  • Almindelig, lidt buttet af kropsbygning
  • Mørk i huden og med sort, kort og lidt krøllet hår
  • Var iført en sort sweatshirt, muligvis med hvid/guld-staffering over ærmet, samt stramme blå jeans

 

Oplysninger i sagen kan gives til Østjyllands Politi på telefon 114.

Ondt i knæet – Årsager til ondt i knæet og hvad du kan gøre.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…