Væbnede grupper fra Mellemøsten fører deres egen borgerkrig lige syd for vores grænse

I juni måned fandt et uhyggeligt optrin sted i en skolegård:

 

Ti unge mænd omkring 18 år jagtede en jævnaldrende. De råbte skældsord mod ham. Så fik de fat i ham og begyndte at slå og sparke ham. De flåede hans T-shirt af og begyndte at trække ham hen over asfalten.

 

De blev ved med at slå og sparke ham. Mod hovedet. Mod ryggen. Ganske brutalt.

 

Offeret forsøgte at undslippe ved at kravle ind i et buskads. Men hans ’bødler’ fik fat i ham og fortsatte med at tæske løs. Til sidst lå han livløs tilbage på jorden, indsmurt i blod.

 

Det blodige overfald i skolegården fandt sted i den tyske by Essen.

 

Gerningsmændene optog selv det hele på video. Måske for at prale med deres magt. Måske for at sende en advarsel til andre.

 

Offeret havde forbrudt sig mod de regler, som gælder for arabiske forbryderklaner. Han var blevet kæreste med en pige fra den rivaliserende klan, som voldsmændene kom fra. Derfor skulle han straffes hårdt.

 

En forbryderklan med 10.000 medlemmer

I Tyskland kæmper arabiske indvandrerklaner om magt og penge. De kommer overvejende fra Libanon, og de har omplantet deres krige og kampe fra Mellemøsten til det tyske samfund.

 

Essen ligger i delstaten Nordrhein-Westfalen, hvor indvandrerklaner styrer en stor del af den kriminelle aktivitet.

 

De stærkeste klaner er kæmpestore. Den såkaldte Al Zein-klan, der har navn efter en storfamilie, har således omkring 10.000 medlemmer!

 

Den enkelte klan kræver ubetinget loyalitet af sine medlemmer, når man skal kæmpe med de rivaliserende klaner om magten. Kampen foregår med våben og andre former for rå vold.

 

Klanerne tjener deres penge på narkosalg, ejendomshandler, våbensalg, prostitution, bedragerier, indbrud, overfald, sort handel, pengeafpresning og andet.

 

Klanerne har koloniseret dele af Tyskland

Klanerne tvinger et stort antal tyskere til at bøje sig for deres magt og sørge for, at de tjener masser af penge. Ofte truer de tyske konkurrenter til at holde sig ude af gode forretninger, som de så selv sætter sig på.

 

De hvidvasker i stor stil deres penge i Libanon, hvorefter de sender dem tilbage til Tyskland.

 

De har koloniseret en del af det tyske samfund og kæmper indbyrdes om, hvem der er de stærkeste koloniherrer.

 

Historien om den 18-årige unge mand, der blev tævet næsten til døde i skolegården, er historien om en brutal borgerkrig. Den foregår lige syd for den danske grænse. Og den truer med at tage magten fra de tyske myndigheder.

 

Klanlederens hævn

Politiet fører en ihærdig kamp mod klanerne. Men man er slet ikke i stand til at rulle deres magt tilbage.

 

Her er ikke bare tale om et parallelsamfund. Der er tale om et parallelsamfund med eget væbnet magtapparat, som den tyske statsmagt ofte har svært ved at hamle op med.

 

Ganske vist slår statsmagten med mellemrum til mod klanerne og deres ledere. Men i vidt omfang praktiserer klanerne deres egen justits med et mellemøstligt straffesystem.

 

Således også i det opgør, der startede med den blodige afstraffelse af den 18-årige, der var blevet kæreste med en ung kvinde fra en fjendtlig klan.

 

Den 18-årige var søn af Jammal Remmo (også kaldet Rammo), der er leder af en af de store klaner – Remmo-klanen.

 

Jamal Remmo tog hævn mod de personer fra den rivaliserende klan, der havde maltrakteret hans søn. Han satte sine folk til at lave voldelige overfald og alvorlige røverier mod de ansvarlige.

 

Sidste søndag aften gennemførte politiet så en razzia mod forskellige bygninger, der er en del af klanmiljøet. De anholdt Jamal Remmo og tog ham med – under voldsomme protester. Han skal nu retsforfølges.

 

I mellemtiden er striden mellem de to indvandrerklaner blevet bilagt. Det er vel at mærke sket helt uden om det tyske retssystem ved hjælp af en mægler.

 

Krigere fra Mellemøsten kan være på vej

Men selv om denne særlige konflikt blev bragt til afslutning, så fortsætter klanerne deres indbyrdes kamp om magt og penge. Og det kan blive meget værre:

 

Grupper fra Syrien og Irak, der har taget aktivt del i krigshandlinger dernede, forsøger nu også at få fodfæste i Tyskland. Det kan sætte gang i nye opgør.

 

Chefen for forbundskriminalpolitiet, Holger Münch, udelukker ikke, at det kommer til sammenstød mellem de etablerede klaner og indvandrergrupper, der kommer med erfaring fra krigsområder i Mellemøsten.

 

Det kan blive voldsomt. Og det foregår lige syd for vores grænse.

 

https://www.bild.de/bild-plus/regional/ruhrgebiet/ruhrgebiet-aktuell/essen-clan-groesse-jamal-rammo-liess-pruegel-attacke-auf-sohn-raechen-66410464,jsRedirectFrom=conversionToLogin,view=conversionToLogin,la=de.bild.html#remId=1586700261724370348

 

https://www.bild.de/news/inland/news-inland/die-kriminellen-verdienen-ihr-geld-laengst-nicht-mehr-nur-mit-raubzuegen-clans-m-66276544,la=de.bild.html#remId=1586700261724370348

 

https://www.bild.de/bild-plus/regional/ruhrgebiet/ruhrgebiet-aktuell/essen-opfer-in-falle-gelockt-araber-clan-pruegelt-auf-18-jaehrigen-ein-63027166,jsRedirectFrom=conversionToLogin,la=de.bild.html#remId=1586700261724370348

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…