14-årig pige oplevede sit livs mareridt – gruppevoldtaget af unge asylansøgere

Modelfoto Colourbox

Blandt ikke-vestlige indvandrere møder man jævnligt et andet kvindesyn end det, vi er vant til. Respekten for kvinder er meget ringe.

 

Når det drejer sig om frie europæiske kvinder, giver det sig også til tider udslag i en forestilling om, at de står seksuelt til rådighed for én, og at man bare kan betjene sig.

 

Resultatet er blandt andet uforholdsmæssigt mange voldtægter og voldtægtsforsøg.

 

Samtidig er der endnu et alvorligt problem med kvindesynet hos en del af disse indvandrere: Selv ganske unge piger bliver betragtet og behandlet som seksualobjekter – herunder som voldtægtsmuligheder.

 

Det erfarede en bare 14-årig pige fra den tyske by Ulm forleden.

 

Fem asylansøgere i alderen 14-26 år blev anholdt for at have gruppevoldtaget hende. Deres nationalitet er ikke oplyst.

 

Fik lokket pigen med

Pigen, der er skoleelev, var på gerningsaftenen i byen med nogle veninder. Her løb hun på en af de senere anholdte, som hun angiveligt kendte i forvejen.

 

Her viste sig så endnu et af problemerne med unge piger, ikke-vestlige indvandrere og sex: Nogle af pigerne er beæret over opmærksomheden fra de som regel noget ældre indvandrere, og de synes, at det er spændende at være i selskab med dem.

 

Det gjaldt tilsyneladende også den 14-årige fra Ulm.

 

Da hun og veninderne mødte asylansøgerne – herunder ham, hun kendte – valgte hun at følges med mændene i stedet for med veninderne.

 

Asylansøgerne fik lokket hende med hen i den enes bolig. Her blev hun gruppevoldtaget, som hun bagefter fortalte til sine forældre.

 

Tre af de mistænkte asylansøgere blev anholdt – de er 15, 16 og 26 år gamle. En 14-årig og en 24-årig blev sat på fri fod.

 

Det er ikke oplyst, hvordan det 14-årige offer har det bagefter. Men der er alvorlig risiko for, at hun bliver mærket for livet.

 

https://www.bild.de/regional/stuttgart/stuttgart-aktuell/ulm-maedchen-14-offenbar-von-fuenf-maennern-vergewaltigt-65991318.bild.html#remId=1586700261724370348

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…